Silje i Botanisk Hage

Den siste dagen i april besøkte jeg Botanisk Hage i Oslo. Ute var det omtrent bare trærne som hadde begynt å få blomster, men inni de forskjellige drivhusene var det full fres! Alt fra tropisk, middelhavsklima, ørken og kaktus, orkidérom osv osv. Morro! Skikkelig kick for sansene. Ute var Magnoliaen i full blomst, utrolig vakre!

Anbefaler alle å ta turen til Botanisk Hage en gang, for påfyll for øyne, sjel og luktesans (+minnekortet til kameraet ;-))

Her er litt bilder fra besøket mitt:


Hei lille fisk!


Dette ble bakgrunnsbildet på dataen min, hi hi.


Orkidérommet.


Så er det tid for hundre bilder av magnoliaen, de var FINE!

Herlig, skal garantert dit igjen! Og for de som er interessert så ligger Munch-museet rett ved siden av.

Har du også vært i Botanisk Hage før? :-)

34 thoughts on “Silje i Botanisk Hage

 1. Aldri vært der, men når jeg ser dine og Mewkid sine bilder har jeg veldig lyst :D Ser ut som et nydelig sted for en rusletur med kjæresten (om han vil..) ;) Åndelig påfyll!

 2. Jeg var der i fjorsommer, solte meg og spilte «kubb» nederst på en grønn flekk! Noen trær og grønn plen var alt jeg gadd å få med meg.
  Nå skammer jeg meg, haha!
  Men heldigvis bor jeg i Oslo, og gjett om jeg fikk lyst å ta en dag der!! Skal gjøre det til uken, eller til helgen. Takk for at du inspirerte :)

 3. oh my, dit må jeg en gang! fort! så mange fine blomster og lukter og objekter for å fylle minnekortet! og museum ved siden av, må ta meg en tur snart! fine bilder forresten :D

 4. Har ikke vært i botanisk hage, men nå frister du veldig.
  En Oslotur har vært på ønskelisten en stund, så nå fikk jeg enda en ting jeg har lyst å gjøre der :)

 5. har vært der mangemange ganger, men ikke siden jeg flyttet til oslo i høst. håper formen tillater det snart, og skal absolutt knipse masse bilder :D

 6. jeg jogger der en gang eller to i uka, faktisk! :) Jeg synes ikke jogging er det mest spennende i verden, men når jeg er i Botanisk hage blir jeg så opptatt av alt jeg ser og lukter, så da glemmer jeg nesten at jeg jogger :D

 7. Åh, nydelig! Jeg har aldri vært i en Botansk hage før, men det er nå tilføyd listen over ting jeg vil gjøre neste gang det blir Oslo-tur :-D

 8. Jaaa jeg elsker snickersene dine:):) Og flere andre av sjokoladeoppskriftene dine:)
  Må bare få takke deg, for det er pga deg at jeg har fått et mye bedre liv uten sukker. Og jeg har blitt kjent med raw food, noe som ikke vil skjedd uten deg tror jeg… er fast kunde på Iherb nå og lager masse sjokkis.
  Uten deg hadde jeg fortsatt vært sukker junkie:P

  Ønsker deg en super dag skjønne Silje:)

  Klemmer

 9. Jeg har aldri vært i botanisk hage, men tenkte å dra til den som er her i Trondheim når det blir litt mere sommer :-) Har du vært i den?

 10. NY-DE-LI :) var jo nærmeste nabo til plassen da jeg bodde i oslo, men den gang fantes jeg ikke interessert av en eller annen uforståelige grunn, så var der svært sjeldent :(

 11. Så fine bilder!
  Elsker bloggen din, Silje! Pga deg og bloggen din har jeg begynt å lage rå sjokolade og mer rå mat :) Er så glad for at jeg «fant» bloggen din!

 12. Så fine bilder! Har vært i Botanisk Hage, men det er nesten to år siden sist… Kanskje jeg skal ta en tur til helga eller noe? Jeg bor jo i Oslo, så det er jo ikke så vanskelig å få til :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *