Silje, Flower & Bennis

Jeg, Blomst og Benny har inntatt sofaen og er klar for fredagskveld. Kanskje ikke de peneste bildene av oss (meg), men SHIT AU. Og her ser dere resultatet av «katteteknikken» til meg og Teg, nemlig engstelige katter du nå kan løfte på, som tåler en god klem eller ti, og som finner seg i å være headsettet mitt så jeg kan høre på maling på hvert øre. Verdens beste lyd! :-)

Ha en fin kveld da! Og dere, snart blir det nytt design her på bloggen. Vet ikke helt når det blir, det kommer an på når han som hjelper meg får gjort det. Men det blir, og det er kjekt!

18 thoughts on “Silje, Flower & Bennis

  1. Godt med kattekos! :D Det skal jeg også, har en halvbedøvd liten hvit en som trenger litt ekstra kjærlighet i kveld <3 God helg!

  2. Awww så fine dere er, alle tre! Ikke noe som er bedre enn pusekos med tilhørende maling (eller purring, som jeg ofte sier, hihi) :D

  3. For en herlig blogg jeg tilfeldigvis kom over :) Har lagt deg til i leselista mi for her var det MYE jeg liker. Kattepuser fra Dyrebeskyttelsen, herlige matoppskrifter litt utenom det vanlige samt utrooooolig lekre bilder. Herlig! Jeg kommer garantert innom igjen :)

    Ha en herlig helg med de søte kattepusene!
    Stor klem fra nord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *