Refleksgarn på sko

Refleksgarn på sko

Har du hørt om refleksgarn? Det er genialt, se så effektivt det er! Det selges på strikkebutikker, og på nett fant jeg det her. Se bilder av garnet i bruk på google. Jeg elsker refleks og oppfordrer alle til å bruke nok for å synes godt i mørket. En utrolig billig og enkel sikkerhet både for din egen del og kjørende på veien. Skoene har jeg forøvring kjøpt her.

Dagens tips fra meg :-)

6 thoughts on “Refleksgarn på sko

  1. Hei!
    Jeg er ikke av de som kommenterer mest, men nå føler jeg for å si noe – og jeg er helt enig med deg! Ved bruk av refleks (riktig) reduseres sjansen for å ikke bli sett med 85%, og refleksgarn er supergenialt. Spesielt til småbarn som ikke evner å ha reflekser hengende uten å miste/slite de av. Refleksgarn kan sys inn i stort sett alt, og det er ikke mye som skal til =) Veldig bra du tipser om refleks – som er en billig livredder!
    forøvrig veldig glad i å følge med på bloggen din =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *