Rawfood matkurs

Dere husker at jeg var på rawfood matkurs med Unge kokker i februar? HER kan dere se innlegget fra kurshelgen, med masse bilder. Nå har Unge kokker publisert flere datoer for kurs, så sjekk det ut! Jeg er veldig begeistret for Unge Kokker og det de gjør, og ønsker at så mange som mulig skal få vite om dem og kursene deres.

Og som dere vet fikk jeg nye venner i etterkant av kurset også :-)) HER er innlegget fra sist de var på besøk hos meg. Og det har mye å si det, å treffe levende mennesker (ikke bare på nett) med samme interesse som en selv. Vi følte oss alle som «tapte sjeler» og alene i en hverdag uten noen å kunne snakke ordentlig med om kostholdet vi liker, men nå har vi fått hverandre og er veldig takknemlige for det :-) Så ønsker du nye venner og bekjente vil jeg også anbefale dere å delta på kurs gjennom Unge Kokker. Du er garantert ikke alene om å ønske deg nye venner.

Her er kursene som blir i sommer:

KOKKEKURS I TROMSØ – SOMMERFERIEN 2011:
«Wok, småretter og Dessert» med Wolfgang
18. – 19. juni, 14-19 år    Info og påmelding her
20. – 21. juni, 14-19 år   Info og påmelding her

«Helt Rått!» med Jenni&Josefine
20. – 21. juni, 14-19 år    Info og påmelding her

Student, småbarnsforelder eller bare blakk? Aldersgruppe: 18 – 25 år
«RawFood til hverdag og fest – 5 om dagen på nye måter!» (dette er kurset jeg deltok på i februar)
18. – 19. juni    Info og påmelding her

KOKKEKURS I KRISTIANSAND – SOMMERFERIEN 2011:
Datoer for åpne kurs kommer snart
Mange interne kurs for gruppemedlemmer

Til høsten/vinteren vil det bli kurs i Bærum, Skien, Stavanger, Sandnes og Trondheim (jej!). Se hvilke kurs og datoer HER.

Kokkekursene for voksne i 2011 er:
«Raw Food til hverdag og fest – 2 dagers kurs for voksne»

SKIEN: 15. – 16. oktober    Informasjon og påmelding her
OSLO: 22. – 23. oktober   Informasjon og påmelding her
TRONDHEIM: 5. – 6. november   Informasjon og påmelding her
BERGEN: 19. – 20. november   Informasjon og påmelding her

Har du deltatt på disse matkursene før?
Kunne du tenkt deg å bli med?

ps: Jeg kommer til å minne dere på datoer og steder etterhvert som det nærmer seg, både i sommer og til høsten :-)

47 thoughts on “Rawfood matkurs

 1. Jeg skal melde meg på kurs i Skien, men det er jo ikke før i oktober.. Leeenge til– Men blir spennende å lære:)
  Takk for at du har en fin og inspirerende blogg:) Ønsker deg en super dag!!

 2. Heei ! Takk for flott inspirasjonsblogg :)) Vi bor i kr.sand – min mann og jeg, og er veldig interessert i disse kursene. Skal du legge ut datoene og stedet her på din blogg, forsto jeg deg rett? :)) Det hadde vært helt topp! :))
  Og nok en gang, man får virkelig mat glede av å lese din blogg :D

 3. Takk Silje! Nå har jeg meldt meg på kurset i Bergen til høsten. Håper å ha fått kloa i en dehydrator innen den tid også, så blir det sving på sakene her :)

 4. Er jo alt for gammel for slike kurs, men har sendt en mail for å høre om jeg kan få være med selv om ;) Har så lyst til å lære mere. Takk for at du deler kurs steder og dato.

  • Bare hyggelig!! :-) De har voksenkurs også, men hør om du kan bli med på et «ungt» kurs hvis det ikke er voksenkurs der du bor.

 5. kuult! Dette var spennande! Eg flyttar til Oslo til hausten, så då skal eg få med meg eit kurs:) må jo suge til seg all den informasjonen ein kan få:) takk for fint innlegg

 6. Du har en veldig inspirerende blogg! Nå fikk jeg også lyst til å melde meg på kurs, blir vel i voksenkategorien det;-)

  • Tusentakk, så hyggelig å høre! Og gjør det :-) Det er veldig sosialt, og er man nybebgynner lærer man også mye!

 7. Åh jett om jeg gleder meg til kurs i Tromsø! Føles litt som julaften,påske,nyttår og bursdag på en gang:-D TuseTusenTusen takk for at du posta det på fb:):)

 8. Ja jeg har kjempelyst til å lære å lage meg sunn mat! Men siden jeg faller inn under kategorien «voksen» stiger prisen til sinnsyke høyder og jeg har rett og slett ikke råd til å betale 2500 kroner jeg.
  For en «vanlig» voksen er sikkert ikke 2500 kroner mye, men for meg som er litt student og litt på arbeidsavklaringspenger så er det ikke mulig.

  • Jeg tror det jobbes med å få til et tilbud for voksne etterhvert også som ikke er så kostbart, men vet ikke noe om når dette evnt blir.

 9. ÅÅh, jeg vil VELDIG GJERNE på et slikt kurs! Passer jo helt perfekt at de kommer til Trondheim til høsten nå som jeg flytter oppover – jeej! Det gleder meg, stort! :D

 10. Tror jeg skal ønske meg kurset i Oslo til bursdagen min! :D Så heldig du er som har fått venner i kjøtt og blod som deler din interesse! Jeg kjenner fortsatt ingen, bortsett fra mannen min :/ Så et sånt kurs hadde vært supert for å snakke med andre likesinnede.

  • Jeg kjente kun ei jeg også før jeg dro på kurs, så jeg gikk veldig inn for å bli kjent og for å få til møter i etterkant. Med litt innsats ordnet det seg :-)

 11. Å du er jo så flink å den kaka du har lagdt som du tok med deg…gurimalla den så rågod ut hehe…
  Har du noen gang får symptomer på spirulina eller kamuthvetegress som hodepine? Råd angående det bare å slutte noen dager å se om det går over da er det sannsynligvis det.

  • Jeg får hodepine hvis jeg tar for store doser av Chlorella, det er nok et avgiftningssymptom som det kalles, og ikke farlig. Selvfølgelig må du se an, og er du bekymret kontakter du lege. Prøv å kutt det ut noen dager, og start på nytt med lavere dose og se om det fungerer bedre. :-)

   • Tusen takk for så rask tilbakemelding. ja har skjønt vi alle reagerer ulikt så har jo tatt det hver dag. Blanda det med spirulina jeg kan hende det blir for mye for meg. Skal drikke mye vann noen dager og bare ta spirulina det har jeg tatt siden februar.

 12. Hei tenkte bare eg sko sei i fra at de yummy earth slikkepinnane ikkje e sukkerfrie (iallefall ikkje sukkerfrie nok for meg eg blir dårlige av de =( )

  • Uffda :-( Ja de er veldig søte, men er ikke tilsatt hvitt raffinert sukker. Men ser den altså, jeg får reaksjon på mange ting jeg liksom ikke skal få det fra jeg også.

 13. Hei! Liker bloggen din kjempegodt!

  Jeg har kanskje tenkt å kjøpe meg den juiceren du har og jeg lurer på et par ting. Jeg er allergisk mot nesten alle frukter utenat citursfrukter. Kan jeg juice f.eks eple og likevel tåle det tror du? Jeg drikke vanlig kartongeplejuice, men den er jo pastaurisert.

  Hadde vært veldig nyttig om du svarte!
  -Mimi

 14. Heisan! Så spennende å være med på kurs, høres veldig trivelig ut :o) Jeg ville bare blande meg inn her for å komme med et tips som sikkert alle sammen vet om fra før. (Haha) Jeg er vill etter bøker (mat, helse, strikking, søm, maling etc, etc…) og synes det er både dyrt og til dels vanskelig å finne det jeg vil ha her hjemme. Så oppdaget jeg amazon, og nå må jeg visst snart bygge på huset for å få plass til alle bøkene! Bruk amazon.co.uk, den engelske, ikke den amerikanske, for da går det fort, ikke noe toll & tull, og svært ofte kampanje med fri frakt til Norge! Har skaffet meg masse bra oppskriftsbøker a la glutenfri/laktosefri for å nevne noe. Det beste med hele amazon er at du får lese kjøperenes anmeldelser + at du får se inni mange av bøkene. Søkte under «books» på «raw food» nå nettopp – og fikk hundrevis av treff :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.