Rawfood-kurs i høst!

Som jeg lovte jeg skulle gjøre når det begynte å nærme seg, så tipser jeg dere om nye datoer for Rawfood-kurs arrangert av Unge Kokker. Disse kursene er for voksne, andre kurs for ungdommer ser dere HER. Dere kan se masse bilder fra når jeg deltok på Rawfood-kurset i februar HER. Jeg skal delta på et kurs gjennom dem i vinter også, gleder meg :-)

Her har jeg kopiert kurskalenderen:
_________________________________________________________________

Kurs for VOKSNE: Raw Food til hverdag og fest (det samme kurset jeg deltok på)

SKIEN:  15. – 16. oktober    Informasjon og påmelding her
OSLO:  22. – 23. oktober    Informasjon og påmelding her
TRONDHEIM:   5. – 6. november   Informasjon og påmelding her
BERGEN:   19. – 20. november   Informasjon og påmelding her
NY DATO! STAVANGER: 26. – 27. november  Informasjon og påmelding her
_________________________________________________________________

19 thoughts on “Rawfood-kurs i høst!

  1. Jeg er meldte meg på før ferien, så da sees vi der Silje :o) Håpe på nye tips, masse god mat og inspirasjon . Ha en herlig dag.

  2. Åh, dette kunne jeg tenkt meg. Dumt at jeg bor i Ålesund, uten bil. Det blir litt kronglete å ta turen til Trondheim da. Men kanskje, med litt planlegging!

  3. Kurs for VOKSNE, det liker vi ;-) Følte meg litt alderdiskriminert da du skrev om de flotte kursene i regi av Unge Kokker (jeg vil jo også være med!).

  4. Vet du hva, jeg bare tok avgjørelsen og meldte meg på. Klinte til med siste kronasjene på kontoen. Får jo lønn om en uke, så jeg lever gjerne på luft og kjærlighet fram til kurset starter! Artig! Kos å være på besøk i dag forresten! <3

  5. Åh, dette så spennende ut..! :) hmm… takk for tips, må se nærmere på dette :) litt kjipt siden jeg ikke tåler gluten eller glutenfrie kornprodukter (pga gliadin) og nøtter, det er visst en veldig viktig ingedriens som går igjen det eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *