Rawfood kurs dag 1 GIF

Er på Rawfoodkurs i helgen, les mer om det HER. Skriver om det senere i helgen, må lade opp til i morgen :-) Imens kan dere sniktitte på giffen jeg laget, med bilder fra i dag.

45 thoughts on “Rawfood kurs dag 1 GIF

  • Det er det sikkert, bare ta kontakt og hør med dem. Prata med damen som arrangerte det her i trheim i dag når kurset var slutt, hun var veldig trivelig. Men jeg er ganske sikker på at det går helt fint å gå alene altså :-) Var mange som kom alene i dag, inkludert meg.

 1. Heisann, hvordan klarer du og gjøre sånn med bildene? (mini filmen, animasjonen). Kan du lage et innlegg om det? =) Fine bilder foresten!

 2. Åå, den røde smoothien eller hva det var så kjempegod ut! Håper du legger ut noen oppskrifter eller noe :)

 3. Heia! Så flotte bilde du har tatt :) Va superkos idag. No gleda eg meg berre t sjokoladen imorgo (vrak!).

 4. Hei, hvordan er kokkekurset? kurset kommer til min by også, men da koster det 2500 kr per pers. Jeg har veldig lyst å dra, men synst samtidig at prisen var rimleig stiv. Lurer derfor på om du mener det er verdt å dra på kurset, når prisen er såpass høy?takk for svar på forhånd:)

  • Hvis du er nybegynner og ønsker innføring i hvordan man kan lage og bruke rawfood i hverdagen og til kos anbefaler jeg kurset. Har du holdt på med rawfood før og kan grunn-greia kan du vente til det evnt kommer vidrekommen-kurs. Personlig lærte jeg ikke så mye nytt på kurset, men har fått nye venner med samme interesse og har hatt det superkjekt hele helgen! Det sosiale var gull verdt :-)

 5. Det er utrolig inspirerende å lese bloggen din, Silje! Jeg har selv vært veganer og vegetarianer i perioder, og får så lyst til å begynne igjen når jeg leser bloggen din! :) Du er flink til å skrive og det er så søtt når du skriver om kattene du passer på!

  Klem fra Mirjam

  http://denfabelaktigemirjam.blogg.no/

  <3

 6. HÅper det blir kurs uten aldersgrense en gang også, så oss «gæmliser» får være med også. Vet du om det er noe på gang eller?

  • Prøver å google og lete på norske sider, men finner ikke noe om det der. Du har ikke flere nettsider eller kilder? Det der kan ikke gå an, det er jo galskap!

 7. Jeg har bestilt 5 pakker med bl.a chlorella, spirulina, tea og chia og hempolje. Ingen har kommet gjennom (fikk brev i går om at det var legemidler)

  Jeg har sendt mail til tolletaten. Skal sifra hva de svarer når jeg hører fra de. Er litt nervøs nå. Er det riktig, vil vi ikke finne disse tingene i norske butikker en gang, grunnet innførselsforbud til Europa. Grøss!

  • Skjer det så skjer det. Får håpe det ikke gjør det.
   Men ang at de stopper pakkene dine nå så står de tingene der fremdeles som handelsvare, med andre ord kan de ikke stoppe dem med mindre du har bestilt enorme mengder.

   • Snakket med Mattilsynet nå, og hun jeg prata med hadde ikke hørt noe om dette. Så jeg satser på det bare er tull. Det kan jo være regelendringer som er på gang, men det finner vi vel ut etterhvert.

 8. Ville kommentere siste posten din jeg, for det var utrolig herlig artig morsomt bilde! Men noe gikk galt med linken? Uansett: herlig artig morsomt bilde! :D

 9. Gleder meg til å lese om rawfood kurset! Det ser veldig bra ut. Tusen takk for super inspirerende blogg. Du har gitt meg masser av innspirasjon både med tanke på oppskrifter, og giv til å holde ut når andre dytter i seg både det ene og det andre!

 10. Ville bare si at du lager en super blogg, Silje! Inspirerer mange, inkludert meg selv :) Jeg har nå begynt med en sunnere livsstil med mest mulig supermat i dietten. En ting jeg lurer på, hvorfor gikk du fra Purely Greens til Spirulina, Chlorella og Kamut? Jeg tar et glass med MultiGreens hver morgen. Men lurer på om det er bedre å ta de slik som du gjør?
  Takk på forhånd ;)

  • Takk for hyggelig kommentar :-) Gikk bort fra Purley Greens pga prisen i norske butikker. Jeg kjøper det andre til en billig penge på iherb. Multigreens fra Bio Life? Den smakte jeg i går, var på kurs om greens-produktene deres, virker veldig bra! Om noe er bedre eller ikke kommer an på hva du ønsker å oppnå. Å ta multigreens er veldig bra det altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *