Raw sjokolade + porselenskniv

Raw sjokoladefabrikken 1

Hei igjen dere! Koser meg med senebetennelse for tiden så bruker minst mulig tid på dataen.

Det har vært storproduksjon av rå sjokolade her på kjøkkenet i helgen, nesten 1/2 kg!! Vil tipse dere om å bruke porselenskniv til å skjære i blokken med kakaosmør. Jeg syns at porselen-brødkniven er kjekk å bruke, den rasper så greit kakaosmøret når man skjærer i det. Jo mer rasp jo raskere smelter det i vannbadet.

Raw sjokoladefabrikken 2

Raw sjokoladefabrikken 3

Raw sjokoladefabrikken 4
Og her er bittelitt av alt som ble laget på vei inn i kjøleskapet. Jeg laget et par testoppskrifter + et par gode gamle som skal fotograferes til kokeboka mi.

Mandag i morgen! Ønsker dere en fin ukestart :-)

Ikke glem å delta i konkurransen min! Siste frist for å delta er i morgen MANDAG kl 12! Du kan vinne et sugerør i glass, se konkurransen her.

13 thoughts on “Raw sjokolade + porselenskniv

 1. Oi, det er en god del sjokolade :) jeg lagde litt rå sjokolade i helga og venter på en ny ladning med kokosolje :) Må sjekke ut prisen på en sånn kniv, sikkert veldig fin å ha. Vet godt hvor jævlig det er å ha slike plager, håper det forsvinner snart, god bedring og take care <3

 2. åh, jeg fikk en porselenskokkekniv til jul! Skjærer tomater som bare juling ;) Sjokoladen ser utrolig digg ut. Har enda til gode å lage den selv!

  Ha en fin dag, fine Silje! <3

 3. Så lurt! Har aldri sett porselenskniv til brød, men har til grønnsaker og den er heeelt fantastisk. God bedring med senebetennelsen, det er dødskjipt.

 4. Porselenskniv har jeg aldri hørt om før!

  Kjøpte en keramisk kniv her om dagen, anbefales på det varmeste! Mye, MYE bedre å skjære/kutte med.

 5. Huff, senebetennelse er noe herk! Får det selv en gang hvert annet år… Før hadde jeg det altfor mye, men regelmessig kiropraktorjusteringer og høye doser omega 3 hjelper det. Og gurkemeie :)

  God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *