Raw middag med stekt Portobellosopp

I dag laget jeg flott og sunn middag! Salat, aspargesbønner, avokado med hempfrø, stekt portobellosopp, og kronen på verket: En cheezy thai-blomkålgreie i flere lag på en seng av alfalfaspirer.

Det grønne laget er laget av litt blomkålris + bladene rundt blomkålen, 1 stang sitrongress, 3 blader kaffir limeblad, litt salt, squash, 1/2 avokado, en skvett tamari soyasaus og avokadoolje, litt chiafrø, ooog… jeg husker ikke. Jeg tror det var alt. Det hvite er blomkålris med næringsgjær og litt salt.

Smakte kjempegodt! :-)

28 thoughts on “Raw middag med stekt Portobellosopp

 1. Det blomkål-slottet var virkelig fantastisk! Måtte sitte å stirre på det i minst ett minutt før vidunderet slo over meg xD

 2. Så herlig det så ut! :) *drømme* Jeg bruker en del portebello, og husker jeg ble litt overrasket når du fortalte at det faktisk egentlig var utvokst aromasjampinjong ;)

 3. Vært i Molde du, da?! ;o) Kaka og portobellosoppen så god ut. Skal prøve soppen. Er den å få kjøpt i vanlige matforetninger; les. på bondelandet(og i Molde)?

  Monica M.

 4. Oppskrift, oppskrift, oppskrift!!!
  Hvor TAR du dette fra? Det ser jo helt HIMMELSK ut!
  Å snille deg, kan du ikke fortelle hvor du får disse oppskriftene fra eller legge den ut? Jeg er alltid på leting etter lekre veganretter (for øvrig etter inspirasjon fra besøk på en vegansk gourmetrestaurant i Praha)!

  • Hihihi :-D Som regel lager jeg mat på fantasien etter å ha blitt inspirert andre steder. Sånn omtrentlig oppskrift på denne står i innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *