Raw lunsj: Karri i salatblad

Ja nå har det seg slik da, at når jeg først får smaken på noe så blir jeg som regel veldig hekta og spiser lett disse to-tre rettene i flere uker eller måneder i strekk uten å gå lei. Jordbærsmoothie er et godt eksempel på dette, og det er også dette som er grunnen til at det går en stund mellom hver nye matrett som blir publisert her på bloggen ;-)

Og nå har jeg altså blitt småhekta på den raw karrigryten jeg laget HER. Laget den til lunsj i dag, og serverte den i hjertesalatblader med alfalfaspirer, hampfrø og gojibær på toppen. Nam nam!

Når man lager rawfood på skikkelig måte så metter det faktisk utrolig mye, og det holder blodsukkeret stabilt. Holdt meg mett i 2-3 timer etter dette måltidet.

22 thoughts on “Raw lunsj: Karri i salatblad

 1. Hei silje

  Du lager så utrolig masse lekre retter altså! Når vesla mi blir større er jeg nødt til å lage noe av det du lager til henne og prøve ut! :)

  Vi driver å eksperimenterer med forskjellig og hun liker det aller meste! :)

  Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg følger bloggen din hver dag! :)

 2. Karrigryta ser helt fantaastisk god ut, den må jeg virkelig somle meg til å prøve. Også sammen med salatbladene, det kaller jeg «stilig mat»! Har blitt veldig glad i bloggen din;-))

 3. Dette så fryktelig nam ut :)

  Tror ikke du er alene om å henge deg opp i en rett som går igjen og igjen og igjen … og igjen :P Aner ikke hvor mange ganger i uken det blir lavkarbo lasagne på oss, som falt veldig godt i smak siden første gangen vi spiste den :P Mmm..

  Ha en fin tirsdag =)

 4. Sånn har jeg det også! Nå for tiden går det i ‘blande masse forskjellig god i en skål’ og spise det med skje.. Er jå godt og kombinere alt man liker(nesten). Hehe :-) Liker virkelig bloggen din, elsker når du legger ut oppskrifter!

 5. Det så utrolig godt ut! Meg vil ha! Mange tenker bare på vanlig salat når de hører «Raw food», men det er så utrolig mye det går ann å lage som også metter , slik som dette :)

 6. Det så veldig godt ut! =)
  Her er det også noen gjengangere som jeg liksom ikke blir lei av, men tenker at jeg skal bli flinkere til å prøve forskjellige og nye ting når jeg kommer litt mer i orden i leiligheten.. =)
  Takket være kommentaren over her så fikk jeg nå veeeldig lyst på pannekaker! Great! =P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *