Raw kaker på Kafe SOIL i Trondheim

Råkake_siljesreise_Soil-51

Min lille kakekafédrøm har fått bein å gå på! Nå selges kakene mine på Trondheims fineste sted Kafe SOIL midt på Bakklandet. Bedre kan det ikke bli! Enn så lenge litt sporadisk, men omtrent én helg i måneden finner du kakene mine (og meg) der. Min fantastiske, tøffe og kanonbra venninne Irén eier og driver kafeen og jeg oppfordrer alle å dra dit, det er viktig å støtte opp om bra folk som får til bra ting i byen vår. Hun serverer lokalbrent kvalitetskaffe, kaker, snop og mat med fokus på økologiske ingredienser, OG mat for veganere, hurra!

Hold deg oppdatert på når kakene mine er på Kafe SOIL –> Følg Siljesreise facebook

Kakene jeg laget til kafeen sist var raw jordbær og limekake + raw ananas, mango og bringebærkake. Mums! Kakefatene var nesten tomme når dagen var omme og det varmer hjertet mitt slik. H E R L I G!

Råkake_siljesreise_Soil-51-3

Råkake_siljesreise_Soil-51-4

Råkake_siljesreise_Soil-51-2

Råkake_siljesreise_Soil-52

 

Råkake_siljesreise_Soil-24

—> Kafe Soil på Facebook <—

—> Kafe Soil på Facebook <—

—> Kafe Soil på Facebook <—

Håper det står bra til med dere som kikker innom. Jeg ser at bloggen ikke ligger helt brakk til tross for lite oppdateringer fra min side, det er gøy. Jeg har fått meg 100% fast stilling i et grafisk firma hvor jeg har ansvar for produksjon og folkene som jobber der, det tar naturligvis mye plass i hverdagen. Resten av timene i døgnet bruker jeg på venner, bading i sjøen og yoga. Mac og internett blir ikke så veldig prioritert og jeg trives godt slik:-) Men jeg setter pris på å se at bloggen fortsatt er i bruk <3

2015-05-17 10.04.15Fra 17.mai i år på Kafe Soil.

Ha en fin sommer videre!

8 thoughts on “Raw kaker på Kafe SOIL i Trondheim

  1. Det er dette som var Annas kafè før, sant? Var min favorittkafè da jeg bodde i Trondheim, så glad for at noen kunne ta over og drive videre litt i samme ånd. Og så gøy med kakene dine der :-)

    • Ja i Annas lokaler. Håper du får tatt turen en dag :-) Jeg og Soil annonserer når kakene mine er der, hvis du har lyst å prøve dem. Ha en fin sommer Maria!

  2. Hurra! Så utrolig kjekt å lese at du er i full jobb og opptatt med å leve livet :D Hilsen ei som har fulgt bloggen siden 2009 da jeg tilfeldigvis kom over den en gang jeg var på leting etter en vegetaroppskrift. Hadde det ikke vært for deg hadde jeg ikke visst om muligheten for å være fosterhjem for Dyrebeskyttelsen eller den fantastiske ingrediensen kikertmel. Takk!

  3. Ser helt fantastisk ut! Og du er så vakker. Takk for oppskrifter, innspirasjon, kokebok og rått kurs på vegetarfestivalen. Gode tanker <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *