RAW kake: Bringebær og ananaspai

Er den ikke lekker? :-) Denne kaken laget jeg tidligere i sommer. Dette var den første oppskriften jeg tenkte tvert at jeg bare MÅ lage når jeg bladde gjennom boken «Salig Blanding». Det gule skal egentlig være mango, men det hadde jeg ikke, så det ble ananas i stede.

Veldig fin bok! Fine bilder, og greie oppskrifter. Selvfølgelig «må» du ha mange av produktene hennes for å lage mye av maten, men har du ikke det kan man lett improvisere. Det er det som er så fint med oppskrifter, at man lar seg inspirere, bruker det man har, også blir det som det blir (som regel veldig bra) :-)

 

<– Oppskrift

Vil anbefale å ikke legge på pynt før kaken er tint igjen. Legg på pynten før servering, så ser det finest ut :-)

Jeg syns også at raw kaker blir best i konsistensen hvis de får stå i fryseren 6-12 timer, og deretter tine i kjøleskap 12-16 timer før servering. Litt planlegging, men det greier man :-)

Denne kaken (+ den her med bringebær og mango) tok jeg med meg i selskap hos svigerforeldrene mine. Den ble VELDIG godkjent, og det er alltid kjekt når «normale» folk liker det jeg lager. Svigers jubler forsåvidt hver gang jeg setter igjen kake eller snop hos dem, de elsker det jeg lager! Hihi.


Raw kaker og vanlige kaker i skjønn forening.

:-)

16 thoughts on “RAW kake: Bringebær og ananaspai

  1. å, du altså!! :-D jeg blir helt kakemonster av å lese bloggen din.. og jeg liker egentlig ikke kaker så godt (kun utvalgte sorter)… KAAAAKEEE!

  2. Hei, Silje! Jeg har så lyst til å lage denne, men oppskriften på bokhvetecrunch og bringebærkrem er ikke på bildet! Kan du legge ut de oppskriftene også? :D

  3. Åh nam nam! Kan du vær så snill å legge ut oppskrift på bringebærkremen og bokhvetecrunsh? Har så lyst til å lage denne til bursdagen min, så da hadde jeg blitt superglad! Ha en fin mandag videre :D

    • Jeg har pakket bort boka for øyeblikket, skal prøve å huske det senere! Men syns å huske det bare var brigebær, avokado, muuuligens kokosolje og søtning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *