Raw jordbærkake!

Se hva jeg laget i dag! Raw kake! :-)) Det er poppis med raw kake i bloggverdenen for tiden, og jeg slengte meg på bølgen. Lot meg inspirere av den fine «Raw drømmekaken» til Anita, og litt etter hennes oppskrift, litt på hump og slump og litt på feeling, så ble det kake med flere lag på meg også! Anette laget også kake for litt siden, se hennes her.

Nederst i kaken min er det nøttebunn, det hvite er kokos og vaniljefyll, det lyserosa er jordbærfyll, og på toppen et lag med jordbærsylte-ish. Laget i en stor matboks kledd med plastfolie. Og den smakte ostekake, sånn seriøst! Og den er helt uten gluten, melk, egg, gelatin og sukker. Jeg har ingen oppskrift å komme med nå, men lager jeg flere skal jeg gi dere oppskrift. Vil prøve det ut litt flere ganger først!

Hadde besøk av fire flotte jenter i kveld! Det var derfor jeg laget kake. Og det er så herlig å få nye venner med samme interesser som meg selv! Sammen laget vi masse deilig grønn juice, drakk te, spiste godiskuler og koste oss med Jordbærkaken min. Alle måtte ha et ekstra stykke, det varmet mathjertet mitt ;-)


Kakespade, stekespade – potato, potato.

Ser den ikke flott ut?? Jeg er litt stolt av at jeg fikk det til :-)

73 thoughts on “Raw jordbærkake!

 1. Den så kjempefin ut :-) Og tenk så lite nødvendig det er med fargestoffer i maten når naturlig råvarer gir oss så fine farger!

 2. Ser jo ut som en ordentlig kake jo! haha, bare tuller med deg :-D Ser kjempegod ut! Har smakt én rawkake før, det var med dadler, nøtter og frukt, om-nom-nom, veldig søt og klissete :-) Ha en fin helg Siljesnuppa!

 3. Den var lekker, den hadde min kjære satt pris på, må lage litt deilig raw dessert her snart. Har endelig fått den 9lags dehydratoren som du sikler på så dette kan bli spennende fremover:)

  • IKKE misunnelig på deg NEI! Din heldiggris! :-D Og ja, lag en slik kake til kjæresten, den ble populær blandt jentene her ihvertfall!

   • venter litt på oppskrift på denne kaka, den såg veldig god ut og vi elsker kokos og jordbær så den blir nok bra:) Nå skal vi teste ut sjokoladebarene dine!

   • forresten, dehydratoren er billigere på http://www.ukjuicers.com. De trekker fra britisk moms på prisen når du bestiller fra norge, rask og billig frakt. Har kjøpt både juicer, blender og dehydrator derfra.

 4. Herlighet, det ser helt fantastisk ut! Jordbær må være den kjipeste allergien jeg har pådratt meg de siste årene. Men kanskje det funker med bringebær!

  • Usj, ja det er alltid ting man liker man ikke tåler! Bringebær eller andre bær går helt fint i kaken, så det går bra ja :-)

 5. Nå fikk jeg vann i munn, den så veldigveldig god ut!
  Lurer foresten på om du har noe erfaring med flytene goji? Jeg spiser mye gojibær og i går fant jeg gojisirup i en butikk her, så ble litt nysgjerrig på om du hadde noen erfaringer?

 6. Så fin! Ser supergod ut:) Og så heldig du er som kan treffe andre med samme interesser for kosthold og raw food!

  Håper du får en nydelig lørdag, Silje!;)

 7. Nå har jeg lest i gjennom alle inleggene dine, på første siden her! Klarte ikke å stoppe! Noe med Raw og alle de oppskriftene der virker så spennende! Jeg spiser alt, men har vært lenge nyskjerrig på raw. Her var det utrolig mye flotte oppskrifter. Og en fantastisk blogg! ;)

  Takk for at du deler det med oss ;)

 8. Flink du er altså:) Så jo nydelig ut. Må være koselig med besøk av «likesinnede», i en verden av skeptikere;)

 9. Ååååh, den ser helt nydelig ut! =D Sånn vil jeg også smake! Vil gjeeerne at du legger ut oppskrift en gang. :) Så superheldig du er som har funnet likesinnede å ha kosekveld med. =D

 10. Å kjære vene!!:):) DEN så god ut, får helt vann i munnen! Så flink du er, klapp på skulderen for den der altså, så heeeelt herlig ut:)Håper dere koste dere skikkelig!:) Krysser fingrene for at oppskrift kommer en gang i nærmeste fremtid:)

 11. FOR en kake! Kjempestas å vise de som står litt utenfor «raw-verdenen» at slike ingredienser kan brukes til så mye lekkert! Inspirerende :-)

 12. Oii, herlig! Nydelige farger, også så den veldig mektig ut, hehe.

  Møtte du de nye vennene på det rawfoodkurset eller?(:

 13. Ping: Raw søndag :) « Zen of Carita's Blog

 14. håper å finne oppskriften her snart Silje! :) har nettopp blitt diagnostisert med egg, melk, mel, gjær, sukker-intoleranse, så nå må jeg lære meg å lage kaker på nye måter!

 15. Vær så snill, SIlje, Oppskrift?!? Den så bare helt utrolig deilig ut, og akkurat det jeg trenger å lage for å ha med meg i et selskap…

 16. Hei! Har du funnet ut noen oppskrift på denne? Sønnen min blir 4 år 19. Februar og har ønsket seg veldig en ordentlig jordbærkake! Denne så perfekt ut, og da kan melke- og eggeallergikerne i familien spise og :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *