Raw frokostblanding med nøttemelk

Er granola et fancy ord for frokostblanding? Jeg foretrekker egentlig å si frokostblanding jeg. Uansett, jeg har prøvd to typer raw granola fra iherb, de er kjempegode! Både med melk på og til å snackse på. På bildet hadde jeg laget paranøttmelk (med isbiter i, for å få den kald fort). 2 dl nøtter/6 dl vann+ klype salt, evnt litt søtning kjøres i blender i to minutter og siles med nøttemelkpose.

Sjokoladegranola
Vaniljegranola

Gleder meg til jeg får dehydrator i hus jeg, da skal jeg prøve å lage granola selv :-)

23 thoughts on “Raw frokostblanding med nøttemelk

 1. Ååh eg fant mange goe frokostblandingar på iHerb, men tåle ingen av de for alle inneholde sukker og eller solsikkefrø, sesamfrø, mandler o.l så eg ikkje tåle :( E så kjibt å ver allergiske for så sykt mye…

  • Disse her er uten mandler og sukker (brukt agave istede), men solsikkefrø inneholde de ja. Ja ser den! Ikke lett bestandig å skulle unngå mange matvarer.

 2. Liker den nye headeren din!! :-D
  De frokostblandingene så veldig gode ut. Men hvor finner jeg næringsinnhold på varene på iHerb, eller finnes det ikke?

 3. SV: Hehe, moro at du får lyst til å prøve lakris når du ikke liker det da ;) Jeg har alltid ELSKET lakris, og er mer lakrisman enn sjokoman ;)

  Nå har jeg lagt ut bilder på den sure fudgen. Ble skikkelig gode av å rulle de i pomegranatepulver. Moro med rosa pulver altså! Og det smaker jo godteri av det!! :)

 4. Hei :-) Har lest bloggen din lenge nå, har bare ikke kommentert på den! Men jeg må si at både den og du er kjempe søt. Elsker den rett og slett~~

 5. Har akkurat funnet ut at det ikke er sunt med mange frø i knekke brød osv , pga det er så mye fett i frøene :-)

 6. elsker bloggen din.. den er så inspirerende.. hadde jeg vært millionær hadde jeg annsatt deg til min private kokk.. heheh.. eller så kan bu begynne å selge de godteriene dine på bloggen din ;) hadde lett kjøpt.. hihi

  lykke til videre :)

 7. Ser godt ut! Hm, syntes all nøttemelken jeg lager smaker fint, men den blir liksom så tynn : / Har prøvd med både mandler, cashewnøtter og valnøtter. Er det mulig at jeg gjør noe galt? Kanskje jeg skal prøve å lage det av paranøtter da ;) Har vært litt innom bloggen din i det siste for å finne oppskrifter til en ukes prosjekt med raw food.

 8. Mmm, nam! Sånn vil jeg prøve også. Begynner å bli litt lei av de evinnelige glutenfrie havregryna. =P Er ikke hver dag jeg orker å lage noe avansert å spise til frokost/lunsj, og da er det kjekt med sånne lettvinte løsninger. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *