Raw bacon av squash

Jeg har testet å lage raw bacon av squash, som et alternativ til den fantastisk gode man lager av aubergine, se oppskrift på det her. Men personlig syns jeg ikke det ble noe særlig bra når man brukte squash, så skal du lage raw bacon anbefaler jeg å bruke aubergine. Squashen ble aldri helt sprø, og smaken ble ganske annerledes enn med aubergine, og ikke i riktig retning for å si det sånn.

Så da vet dere det :-)


Squashbacon


Auberginebacon. Oppskrift her.

Håper dere alle har en kjempefin dag! :-)

19 thoughts on “Raw bacon av squash

 1. Jeg har sett dette mange plasser,men har liksom aldri prøvd da jeg har dårlig tolmodighet ti dehydrering. Hehe. Har jo stekt aubergine i ovnen – og det er nydleig. Prøvde det samme med squash,men den er fuktigere som du sier.. Jeg synes dog ikke det har så mye med bacon å gjøre annet enn at det er flatt og litt bacon-aktig i formen om man legger godvilgen til. Hehe

 2. Jeg lagde bacon av aubergine for en liten stund siden!! Fant en utrolig god marinade på nettet, baconet ble SKIKKELIG spicy! Men godt var det!!

 3. Nam, skal se om jeg ikke får prøvd ut det aubergine-bacon’et ditt engang, ser kjempegodt ut, og jeg er veldig glad i auberginer generelt. Snilt at du testet ut squashutgaven og ga oss en «advarsel» så vi ikke alle gjør samme «feilen»!:)

 4. Dette skal jeg prøve, selv om jeg aldri var særlig glad i bacon når jeg var kjøttspiser!=D
  Jeg bare lurer på hva du gjør når du redigerer bildene dine?
  Og er det du fornøyd med det nye digitalkameraet ditt? Jeg tenker på å kjøpe meg et digitalkamera selv, for det er så tungt å drasse rundt på speilreflekset hele tiden=P

  • Jeg er ganske fornøyd ja! Jeg har enda til gode å lese bruksanvisningen, men det skal jeg få gjort snart. Da vil jeg nok få enda mer ut av det. Men det er herlig å enkelt ha meg seg kameraet overalt uten at det er stress. Også blir folk jeg tar bilder av mindre stive når jeg tar bilder med det som ser ut som et digitarkamera kontra å bruke speilrefleks.

   • Takk for svar!=)
    Jeg skal lese litt mer rundt på nettet før jeg bestemmer meg, men ditt kamera har fått veldig gode omtaler;)

   • Jepp :-) Og har du søkt på nett har du sikkert sett at canon g12 er canonversjonen av det jeg har. Jeg valgte nikon siden jeg har nikonutstyr fra før.

 5. Har veldig lyst å prøve den av aubergine en gang :-) ser kjempegodt ut!
  Synd at ikke disse ble like gode da, men greit å ha testet det ut.

  God helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *