Rastus jr.

Det er mye katt på bloggen for tiden, og jeg vet enkelte ikke syns det er så innmari spennende å lese om. Men Rastus er verdens beste og fineste katt, han må vises fram! ;-)

I dag kom det enda en ny katt i hus. Hils på Rastus Jr:


De fikk nesten lik øyefarge!


Heisann! Hvem er du? De ble raskt venner, bff.

Og Rastus hadde ingen planer om at minirastus skulle gå.


Øsepus!


Haha, litt lubben. Men han kan stå på alle fire! Og hvis du ikke skjønte det så har jeg laget den selv ;-) Laget fem nye monster i dag også, se dem HER!

Kan også fortelle at det går veldig bra med Rastus og diabetesen! Det ser veldig lovende ut, og han vil mest sannsynlig kunne slutte med insulinsprøyter etterhvert. Hurra! :-)

God helg allesammen!


49 thoughts on “Rastus jr.

 1. Synes det er veldig fint å lese om Rastus og andre puser her, jeg :D Kjempesøtt bilde av han der han biter på lenka, hihi!!

 2. Så artig smykke!
  Gjett hva jeg fant her en dag jeg ryddet i en eske; en orasj sjøhest med grønne prikker ala Silje! Oh, memories! Hihi! :)

 3. sv: takk for tips!! Skal sjekke ut den der! Synes kokoskremen hjalp veldig også jeg. Hjelper jo masse å IKKE være tørr. Og du er en av de bloggerne som virkelig har skrevet mye om kosmetikk og slike ting så da linker jeg heller, enn å skrive alt på ny selv ;)

 4. Lenge siden jeg har skrevet noe, men leser bloggen din fast, og nå har jeg til og med kjøpt meg en foodprosessor mest bare for å kunne prøve meg på godiskulene dine :D (ikke bare derfor da, hehe) Jeg fikk den på onsdag og forsøkte meg da på den varianten med havre, det ble veldig bra!

  Jeg synes det er kjempegøy med puseinnleggene, og sitter og fniser for meg selv av de søte bildene og kommentarene :) Kjekt med litt pusekatt i hverdagen da jeg dessverre ikke kan ha katt selv.

  • Så kjekt med foodprosessor da! Man har med ett utrolig mange flere muligheter i matlagingen når man har en sånn! :-) Og kjekt du liker kattebloggingen.

 5. Drit i hva andre mener. Det er din blogg. ;) Blogg om det DU vil og hvis Rastus og de andre kattene gir deg masse glede, som du kan spre videre her på bloggen så gjør det. Herlige og fine Rastus. Godt å høre at det går bra med han :)

 6. Jeg har alltid likt katter, kommer sikkert til å bli den gamle kattedama som bor med x antall katter rundt seg :P Det har til og med søsteren min Silje sagt. Begge pusene ser fiine ut :D Du er flink <3

 7. Så fine pusene!! Godt du gir ham en liten venn :D Alt det beste for Rastepus!! Takk for tips om hampprotein! Har prøvd det med sjokoladesmak og det er ikke sånn at det frister til gjentakelse. Kanskje best å prøve det uten smakstilsetning? Skulle så gjerne visst og kunnet alt du vet og kan ;-) God helg, søte du!!

 8. Katteposter er mer enn helt greit, det er kjempekos! :)) Rastus jr. var litt av en sjarmør btw!

 9. Jeg elsker innlegg om pjuskepuser <3 og det smykket var jo helt nydelig :) Skulle gjerne hatt et cæsarsmykke jeg også <3

 10. <3 Ser likheten der ja! Kanskje Rastus er noe søtere :)

  Har kjøpt massage hanske til kose Lurven i dag. Lurer på om den blir mottatt :)

 11. Jeg klager IKKE over katteinnleggene, sitter her og «åååååhhh»-er og «neeeeeimeeeen»-er som bare det hver gang jeg ;)

  Rastus er SÅ nydelig!! *vil ha* :)

 12. Jeg syns det er koselig at det blir mye om kattene, de er jo så søte!
  Rastus Jr. var en staselig kar må jeg si, hihi ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.