Rå sjokoladepakke!

Sjokolade

Pakke fra The raw chocolateshop, jippi! Den kom ca 1 uke etter bestilling. Hvis du er nyskjerrig på råsjokolade, men orker ikke kjøpe alt du trenger for å lage selv, er denne nettbutikken kjekk. Her kjøper du sjokoladen ferdig, som all annen sjokolade du kjøper i butikk. Forskjellen er at råsjokolade som regel alltid lages uten raffinert hvitt sukker, og skal være mer næringsrikt og sunnere enn «vanlig» sjokolade. Et bedre valg med andre ord.

Den aller første råsjokoladen jeg noensinne smakte var Conscious med goji og kokos (den på bildet), det var den som inspirerte meg til å lære å lage det selv. Og helt siden den gang, for over 3 1/2 år siden, har jeg hatt lyst å prøve Yummy Scrummy. Rakk nesten ikke ta bilde før den på mystisk vis ble borte :—-) Vanoffe er en gammel favoritt, det samme er bringebærtrøflene fra Booja Booja. Den blå ombar er visst ny, og smakte mer kremet enn den brune probotic coconut.

Hvilken ferdig råsjokolade er din favoritt? La oss tipse og guide hverandre!

15 thoughts on “Rå sjokoladepakke!

 1. Dette må jeg prøve! Jeg tror min første rå sjokolade var fra Mulu (hvis den er rå?) og den var helt fantastisk! En vanvittig intens sjokoladesmak:)

 2. Elsker sjokoladen til Conscious. Love Potion no 9 er min favoritt! Har ikke hørt om Yummy Scrummy før, så de må testes!

 3. The raw chocolate shop<3 Er så glad i den butikken, og bestilte faktisk derfra for et par dager siden. For øyeblikket får jeg ikke nok av slike morbær og gojibær i rå sjokolade, og den 80% fra Rawr.

 4. Åh, nå fikk jeg veldig lyst på rå sjokolade! :D Er lenge siden jeg har bestilt fra The raw chocolateshop, mest fordi det er dyrt å bestille fra andre land (håper virkelig at den nye regjeringen gjør noe med det) og fordi jeg har prøvd å bli flinkere til å lage selv :) Men er jo über digg å kunne bestille ferdiglaget rå sjokolade på nett. Mine favoritter er nok Booja Booja og Raw Health :)

 5. Den Booja Booja sjokoladen med bringebær er jo bare helt nydelig! Beste jeg har smakt!

 6. Is this for real?! Noen av de er NØTTEFRIE???
  Lykkens dag for en nøtteallergiker som prøver ut raw food og annet sunt (og usunt!!!).
  Takk for tips!

 7. woooow takk Silje! Jeg er ikke saa bevandret i raw sjokoladeverdnen, men naa bestilte jeg en stor pakke herfra. Bringebærtrøflene var jo HELT FANTASTISKE! Det blir nok flere bestillinge derfra ja! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *