Pusebarna Annie og Petter

Er de ikke søte de to små barna vi har på besøk nå? ♥ ♥ ♥ Petter er den røde, og Annie er den skilpaddefargede. De fikk en tøff start på livet, men ble heldigvis oppdaget av dyrevenner, og deretter tatt hånd om av Dyrebeskyttelsen. Nå lærer de seg at kos er en fin ting, at å leke med oss er gøy, og at det er helt normalt at vi snakker til dem, løfter dem, og nusser dem overalt :-) De lærer raskt, så dette blir veldig bra. Hemre, som jeg blogget om tidligere i uka, ble litt for stor til å være sammen med disse to små, så han bor nå i et annet fosterhjem.

God helg til alle dere!

23 thoughts on “Pusebarna Annie og Petter

  1. Ååååh, nå smelter jeg fullstendig vekk! Så utrolig nydelige! Jeg eeeelsker skilpaddefargede katter nå, ettersom Mia vår er det :) Hadde vært supert å få en til, men har ikke lyst å skremme vekk Mia, hun er så perfekt akkurat sånn hun er nå :P

  2. Ps. Du har sikkert skrevet det før, og jeg har sikkert også spurt om det før: har dere egne katter?! Eller er det kun de dere har i foster-care?!

  3. Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå (i mangel av andre ord) :))))

  4. så fantastisk skjønne <3 gleder meg til jeg en gang i fremtiden får flyttet et sted hvor jeg kan ha pus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *