Pus i hus! Krisehjem for Dyrebeskyttelsen

Er hun ikke skjønn? :-) Denne lille frøkena heter Orakel og bor midlertidig hos meg og teg. Vi er nemlig blitt Krisehjem for Dyrebeskyttelsen i Trondheim, og dermed åpner vi opp hjemmet vårt for katter som av forskjellige grunner ikke kan være på Brakka sammen med de andre kattene. Orakel er 11 mnd gammel og ble sterilisert i går (derfor hun har på seg blå body), så hun skal være hos oss noen uker. Hun er den mest sosiale katten jeg har møtt,  og hadde plassert seg i pleddet i sofaen og var klar for kos bare minutter etter at hun kom hit. Den som får adoptere Orakel er veldig heldig, hun er en herlig katt!

Skriver mer om Orakel, Dyrebeskyttelsen og slikt senere. Får bror på middag idag, skal lage falafel og tortillalefser, og selvsagt sjokolade.

Sneiks!

45 thoughts on “Pus i hus! Krisehjem for Dyrebeskyttelsen

 1. Så nydelig pus! Så bra dere stiller opp! Skal helt klart skaffe meg et par katter derfra engang, men vi har ikke lov å ha pus nå :(

 2. Så nydelig pus! Heldige dere er! Kjempefint at dere er sånn «krisehjem» :) Skulle gjerne vært det selv, men pappa er dessverre allergisk.. :/ Når jeg flytter ut, så! :)

 3. Ååå så skjønn hu er’a!! Kos dere masse med henne:o) Var innom dyrebeskyttelsen sine sider i går og titta på alle kattene som trengte et nytt hjem… *sukk* vil ha alle jeg! haha

 4. Herlighet så utrolig fin hun er! <3 Fine, fine Orakelpusen. Og fine dere som er krisehjem for små puselusker. Skulle VELDIG gjerne ha vært krisehjem for pusekattene selv, men hos oss er det strengt forbudt med dyr. :( Dessuten tror jeg nok guttene hadde klikket om jeg plutselig en dag kom hjem med en katt på slep, uansett om den bare skulle vært der noen uker. Haha!

 5. å fantastisk! har selv adoptert ei lita kattesnuppe fra dyrebeskyttelsen, det er herlig å vite at en har redda et katteliv! :)
  stå på med en god jobb!

 6. Så fantastisk :) Hun var nydelig! Jeg har tenkt mye på det samme, men bor desverre på studenthybel så har ikke mulighet til å gjøre det enda.. Men kommer en dag for det også :)

 7. Supert at dere stiller opp som krisehjem! Vi har to herlige katter som vi har adoptert fra Foreningen for omplassering av dyr. Har ikke angret ett sekund!

 8. ååå så skjønna!! Ja, du må skrive mere om henne. Hvorfor kan hun ikke være sammen med resten? Blir nok stilt når hun drar. Jeg elsker katter, men i går var jeg på fest hvor de hadde en langhåret et, endte med at jeg måtte dra hjem tidlig fordi jeg var helt tett. Så jeg fikk ikke tatt på henne en gang:( Skikkelig trist! Visste ikke at du hadde bror i byen, eller er han bare på besøk?

  • Får ikke svart deg på bloggen, blogg.no har trøbbel i dag tydeligvis.
   Siden hun er nyoperert skal hun ikke være sammen med de andre :-) Kjipt at du er allergisk da! Og bror bor her i byen ja.

 9. Eg har så lyst på katt at det gjer vondt, men leilegheita på 27 kvadrat er ikkje nok for ein katt, og me bur i tredje etasje, så kan ikkje vere utekatt heller. =( men ein dag!

 10. Søte pusen! Jeg er også fosterhjem, men for Dyrebeskyttelsen Kr.sand. Passer på 5 kattunger og en morpus akkurat nå (:

  • Åååå heldig! Jeg har lagt inn spesielt ønske om mor med kattunger jeg også, håper det er jeg som får dem hvis det kommer inn :-)

   • Om du har lagt inn spesielt ønske, da får du nok de helt sikkert(: Jeg var den eneste forverten i kr.sand som var ledig og sa ja til kattunger samtidig, så det virker ikke som veldig mange vil passe på kattunger. Det er ganske slitsomt å passe på så mange katter, men de er så nydelige at det er verdt det :D

   • Jaaa! Jeg elsker kattunger. Vi hadde veldig masse kattunger da vi vokste opp, katten vår Miss var ekspert på å kvitte seg med p pillene hun tok, og da ble det masse unger. ;-)

 11. Herlighet, så nydelig!! Jeg kunne godt tenkt meg det, men bor hjemme enda, og har en katt, så tviler på at jeg hadde fått lov til det…

  Tror jammen meg ikke jeg hadde klart å levere tilbake noen av kattene! hehe

 12. Neiiii så søt en liten frøken, også med så fine klær! Kjenner at jeg fikk litt lyst på katt nå, synd jeg er allergisk :/

 13. Så fin!

  Jeg og skulle gjerne vært krisehjem, men jeg hadde ikke klart å gi dem fra meg, og hadde til slutt sittet med 100 katter.

 14. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 MJAU!!!!!! Kos den massemassemasse fra meg:D!!

 15. Så heldig du er! Og så heldig pusen er! Vi får desverre ikke lov til å ha noen dyr av ho vi leier av nå, men så fort vi kan blir det fosterhjemskatt eller hund! Gleder meg til å lese mer:)

 16. Så snille dere er som tar imot katter. Tror ikke jeg kunne gjort det for jeg hadde sikkert blitt så glade i alle og beholdt alle ;) (men så er jeg alergisk også…)

  //skal spørre om råd hvis det skulle dukke opp i veganerperioden min. Jeg har jo vært på bloggen din å hentet litt inspirasjon….

 17. Ah så nydelig! Vet du at det er bare hunkatter som kan ha den fargekombinasjonen? :) Det er kjempefine katter, det er ikke så mange som har de fargene, så de skiller seg litt ut liksom :)

  Jeg hadde to katter der jeg bodde før, så kom det plutselig en katt til snik – innflyttende inn, hehe. Den har tydelig vært eid av noen, for den var tam, men bar preg av å ikke ha noe hjem lenger… trist. Jeg tok den til meg, hadde den et år sammen med mine, og etter et år tenkte jeg å kastrere den, siden ingen hadde gjort krav på den til da. Bestilte time på morgenen hos vet. men hadde ikke noe annet enn en pappkasse å ha katten i. DET likte den ikke, så den regelrett gravde seg ut gjennom lokket, akkurat idet jeg gikk ut døra klarte den å presse seg ut, jeg så til venstre langsetter veien, så en lastebil som kom mot oss, snudde meg tilbake til katten som spratt rett ut i veien… alt gikk i sakte film. Den døde momentant, det eneste jeg kunne gjøre var å kjøre til vet med kadaveret… grein hele veien, det var helt forferdelig. I ettertid har jeg tenkt at den kanskje gjorde det med vilje, hehe – hvis den skjønte hvor den skulle, er det ikke sikkert den syns livet var verdt å leve mer, hehe… det er litt sånn tragiskomisk… :)

 18. Åh, en virkelig skjønn skapning! Heldige dere er :) Jeg er sikker på at hun trives godt hos dere. Det hadde vært koselig å tatt meg av katter fra Dyrebeskyttelsen. På en annen side så har vi tre katter og en hund, så da kan det hende de ikke går så bra sammen :)

  Sv: De øverste er definitivt mest praktiske, men overraskende nok er de nederste like gode å gå i :) Hva slags vintersko har du?

 19. Å, nå spurte jeg nettopp kjæresten min pliiis kan vi være krisehjem for små kattunger, så kan vi ha kattunger her heeeele tiden. Bye bye jobben din, sa han til meg da. Sykt kjiping av en mann.

 20. Naw! Så herlig!
  Jeg jobber som frivillig for FOD trondheim, og er oppe og vasker i de husene en gang i uka, er kjempegøy, MEN! Fy søren som jeg har lyst på katt nå! Synd at jeg bor på et studenthjem slik at jeg ikke kan ha kattepus. (Men når jeg flytter til neste år så skal jeg prøve å finne en plass der jeg kan ha kattepus!)

 21. Så utrolig nydelig pus du har fått på lån:) Synes det er en flott ting dere gjør, skulle gjerne gjort det selv, men da tror jeg ikke de to pusene jeg har hadde blitt så glad;)

 22. Så flott at du også er fosterhjem Silje! Det trengs virkelig. Det er en jobb som både kan være givende og tung på en gang. Det er ikke alltid like lett å gi dem fra seg igjen, selv om man vet det er deres beste. Men man må huske på at mennesker som gjør en frivillig innsats er de eneste disse dyrene får hjelp av. Så tommel opp :) Orakel var kjempesøt!

 23. Å, fant ut om dette i fjor og bor også i Trondheim, men teite hybler lar meg ikke få lov til å passe en :/
  Er utrolig glad i bloggen din, inspirerende :)

 24. For et flott tiltak! Skulle ønske jeg kunne gjort det samme..eller, jeg hadde vel bare beholdt dem alle sammen O.o

  Flott blogg, elsker bildebruken!

 25. For en nydelig liten pusekatt.

  Skulle ønske jeg ikke var allergisk mot disse skjønne skapningene, for da skulle jeg jammen blitt krisehjem selv. Jobben du gjør er veldig viktig, og at den i tillegg er koselig er jo bare en bonus. :)

 26. Se her ja! Det hadde jeg ikke fått med meg! :) Jeg har også en plan om å sende inn søknad om å bli krisehjem når vi overtar huset. og som deg har jeg spesielt ønske om mor+kattunger :D

  Vi kommer jo til å få nesten 3 ganger så mye plass som nå, så det er jo mer enn nok plass for å dele med noen katter! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.