Perfekt kjærestesøndag

For en herlig søndag! Sov til halv ett og spiste tjukke bokhvetepannekaker til frokost. Så putta vi oss ut i bilen jeg låner for tiden, og kjørte opp på Brakka til Dyrebeskyttelsen for å hilse på kattene som bor der nå. Og jeg så min første hestehov i år fra luftegården til kattene!

Så dro vi videre til Lade, Korsvika og Rotvoll og pusta inn litt sjøluft. Åh det er så digg at det snart er skikkelig VÅR!

Vi kasta flyndrestein :-D Min toppscore var 5 hopp!

Og på veien hjem spanderte teg takeaway indisk fra Jadab, nam nam! De har til og med mat som jeg kan spise, og det er ikke værst! Be om medium sterk mat hvis du vil at det skal rive litt ;-) Jadab anbefales hvis du er gira på indisk i Trondheim.

Og se Rastus på bildet, haha. Han er håpløs når det gjelder mat på bordet! Han har såååå lyst på, men lærer stadig hva nei betyr.

Håper dere også har hatt en herlig søndag og nyter våren som kommer snikende! :-)

32 thoughts on “Perfekt kjærestesøndag

 1. Skal ta meg en tur på Ladestien imorgen! Så herlig at snøen er borte:))
  Og nå fikk jeg lyst på indisk- takk for deeeeeet!:p

 2. gikk dere ladestien eller? fantastisk flott tur det i såfall! Savner virkelig den plassen! Så ut som dere hadde kosa dere skikkelig i dag. Her har vi hatt tidenes sløveste dag og nå er jeg hjemme til mamma en tur og sløver. Se på alle fine pusene på brakka i trondheim da, de var sikkert kjempeglade for besøk og kos tenker jeg. Kom over bloggen til hun som har Lurven nå også, koselig :)

  • Nei vi bare kikka på den, hihi. Skal gå den en annen dag :-) Ja Inger Marie har fin blogg, veldig morro og se Lurven der! Hilste på Isabella i dag som bodde hos dem samtidig med Lurven.

   • Hvordan stod det til med Isabella? Var en liten tur innom i går, hun virket litt utrygg og låg gjemt i ei lita hule. Hadde ikke så god tid til å prate med henne, da vi skulle kjøre ut en annen katt i krisehjem. Håper hun blir litt tryggere etterhvert!

 3. Å, som jeg savner Ladestien! Var der ofte når jeg bodde i Trondheim, men har enda ikke funnet noe lignende her i Hønefoss.. *lete mer*
  Og, jeg fikk lyst til å se om hønefoss har et besøkelsessted for dyr. Som om jeg ikke har nok med de 9(!) vi har hjemme nå.. ;)

 4. Jeg har hatt en skikkelig lat søndag som for det meste har foregått på rommet mitt med Supernatural på skjermen :P

  Du.. Jeg lurte på en ting, du sa at Teg var tattoovør elns en gang, hvor jobber han?

 5. Hørtes ut som en kjempedeilig dag, med kattekos, sjøluft og ikke minst indisk. Deilig at de har noe på menyen for deg også da ;)

 6. Haha, hjemme hos oss sitter som regel hele familien samlet rundt bordet når vi spiser middag. Det vil da si meg, samboeren og de to kattene våre. Angrer litt nå på at de til å begynne med fikk smake mat ved bordet når det var noe spiseligt for dem…. De får ikke det nå lenger, men synes tydeligvis at det er kjekt å sitte ved bordet likevel. Søte er de jo også da, for de får jo så vidt haka oppå bordet. <3

 7. Awwww, så søte en enslig liten hestehov. Men for en helg det har vært, ser ut som alle har kosa seg så mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.