Påskesjokolade bildeBOOM!

Be ready for BILDEBOOM! Har laget masse sjokolade og snop og hatt photoshoot med påskekyllingene. Etter å ha hoppet altfor mange kilo opp i vekt i desember/jula (host, litt for godt med snop selv om det er sunt, kniiis) hadde jeg lovet meg selv å IKKE lage mye snop til påske. Men så ble det påske, og snop ble det. Det er så rart med det ;-)

Kos dere med bildene!


Sjokoladeplater laget av denne oppskriften (doblet), fylt med spirede og tørka bokhvetefrø, valnøtter, mandler og litt salt. Nam nam!


Pikaboo!


Fyllt påskeegg! Hvem trenger påskeegg i lilla kartong sier jeg bare ;-)) Har ikke smakt på den enda da, blogger om det senere.


Ellers var krukken fylt med Snickers, noen nye karamellkuler med crønshy biter og sjokoladetrekk (oppskrift kommer senere), sjokolade av samme oppskrift som sjokoladene øverst, og et par biter der jeg prøvde å røre inn litt kokosmelk. Har ikke smakt på dem enda, kommer tilbake til de også senere :-)


<333


Påskeeggene til meg og teg fra meg. Teg sitt til venstre (+et flaxlodd), og mitt sitt. Snopet er felles, men kjenner meg selv godt nok til å vite at det blir vel mest mitt, hehe.


Og HEISANN, er ikke jeg trivelig svigerdatter så vet ikke jeg! :-) Tok med til tegs foreldre i dag, fraktet i kjølebag.


Blomster svigermor hadde plukket. Var skikkelig digg å sitte litt i solsteiken, ble varm i kinnene etter kun en liten halvtime – på ettermiddagen!


Påskerast! Hihi! (som syns photoshoot er helt på trynet og definetivt ikke like festlig som jeg og påskekyllingene syns) ;-))

Håper alle har det bra i påsken! Jeg har lite krefter etter å ha kjørt meg for langt forrige helg, men det begynner så smått å snu nå, endelig!

 

35 thoughts on “Påskesjokolade bildeBOOM!

 1. Goood påske, Silje! Rastus er nå søt da, selv om han oser av foto-hat ;) Ser at den karen har personlighet, og det liker vi jo :)

 2. Er spent på de fylte påskeeggene! =D All sjokoladen ser jo knallgod og profesjonell ut. ^^

  Også var det skjønne kyllinger. Jeg smelter helt av sånne små krabater med bittesmå perleøyne <3

 3. Ååå så digg alt ser ut! Fantastisk! Hva fylte du påskeegget med?? Ha en kjempefin påske:))

 4. GOD Påske til deg også! :-D Håper batteriene lades, raskt! Sjokoladen så altfor nydelig ut! Heldigvis har jeg lest bloggen din såpass lenge, at jeg veit at det alltid blir å gå herfra med vann i munn… :-p

 5. Hihi så fantastisk innlegg! :D nam nam, for noen sjokolader!!! Jeg må få ræva i gir snart, og prøve å lage raw sjokolade selv! Men det virker litt komplisert bare :P hadde du bodd nærmere hadde jeg slengt inn en bestilling på de sjokoladene dine :D ser såå gode ut!

 6. Mmmm, det så nydelig ut! Her hos svigers har det blitt lite råsjokolade og litt for mye melkesjokolade, gitt. Kjennes ikke bra.

  Men jeg lurer litt på hvor formene til sjokoladeplatene er fra, de med delestreker på? Ser supre ut! Og forsåvidt også eggeformene? :)

  God påske!

 7. Herlige bilder av sjokolade og kyllinger! :D Men litt dårlig gjort å gi meg sjokoladesug så sent på kvelden. :P
  Spent på karamellkuleoppskrift og hvordan de fylte sjokoladene og de med kokos smaker. :)

 8. Det ser godt ut. Ble inspirert nå :) Er spent hvordan resultatet ble på kokosmelk i sjokoladen. Hvor har du kjøpt sjokoladeformene?

 9. Så fine bilder! Påske er deilig, og godteriet så ikke værst ut det heller! Jeg gikk tom for kakaosmør OG kokosolje før påske, dårlig timing, ass.

 10. Så flink du er! Ser jo utrolig godt og digg ut :) Fikk sinnsykt lyst på hjemmelaget sjokolade, særlig påskeegg med fyll og karamellkuler ;) Tar du imot bestilling? :) Håper du legger ut oppskrift snart :o)

 11. hahaha, få fantstisk bar bilder. Jeg bare ELSKET de søte påskekyllingene som var med på hvert bilde! Sjokoladen din ser så fantstisk god ut også…

 12. hei silje. hvor har du kjøpt formen/formene til sjokoladeplatene dine? min samboer dør litt på seg etter å finne slike =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.