Påskekake! + siste frist å delta i monsterkonkurransen NÅ!

Laget påskekake her forleden! En raw appelsincheesecake, mums! Testpanelet mitt erklærte at denne var så god at jeg ikke fikk lov å blogge oppskriften, så derfor holder jeg den for meg selv en liten stund :-)

Men jeg har et annet tips på lur! Og det er å se muligheter i det man har i kjøkkenskapene når man for eksempel skulle hatt en litt mindre og rund kakeform men ikke har det. Plutselig oppdaget jeg at den nederste delen av spirekassa mi, den kunne brukes! Tjoho! Pakket den inn i plast så det skulle bli enkelt å få den ut igjen når kaken skulle serveres. Og attpåtil så har jo spirekassen lokk, så det ble enkelt å frakte kaken trygt frem. Kjækt ja! Så det trenger altså ikke være en kakeform for at det skal fungere som en.

Og dere!
SISTE FRIST Å DELTA I MONSTERKONKURRANSEN MIN NÅ! Klikk her!

24 thoughts on “Påskekake! + siste frist å delta i monsterkonkurransen NÅ!

  1. Lager du kokebok, kjøper jeg den med en gang!! :)
    (Selv om du har brukt alle oppskriftene fra bloggen)

    Kaken så foresten nydelig ut! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *