Påskeegg av raw sjokolade

Påsken er ferdig, I know, men tenkte å fortelle dere om påskegget jeg laget og påskeeggene jeg kjøpte så dere vet det til neste gang :-)

Først ut det jeg laget selv:

Jeg fikk en form i plastikk av mamma som jeg ikke vet hvor er kjøpt, og den var formet som egg. Jeg laget to skall av denne sjokoladen i formene og frøys dem, og når de var ferdige fylte jeg dem bare med kokoskrem (det tjukke i kokosmelken når den har skilt seg, piskes/røres først) og klæsja dem sammen. Og her ser dere resultatet! Det smakte ikke godt, det ble bunfrossent, og ble enkelt og greit ingen suksess ;-) Bedre lykke neste år kan man si!

Fin pakke, men der slutter igrunn det som var bra for min del også. Sjokoladen smaker IKKE godt, men ta i betraktning at jeg var litt kjapp å bestille dem (her), og fikk ikke med meg at det var sjokolade med appelsin og mintsmak :-S Fire sjokolade-egg (kun sjokolade, ikke med fyll) med én mint, én appelsin, én mørk og én ekstra mørk. Nei, mitt beste tips er å droppe eggene og lage snickers i stede! Oppskrift og bilder HER. Så da vet dere det :-)

Prøvde noen av dere disse eggene også eller?

Ønsker alle en bra torsdag!

___________________________________________________________________________
Forhåndskrevet innlegg, kommentarer blir godkjent tirsdag 3.mai

12 thoughts on “Påskeegg av raw sjokolade

 1. Neste gang du lager sjokolade så sett den i kjøleskapet
  der blir den stiv å det er det den skal være
  å ikke i en frys :)

  Liker freia sine påske egg

 2. Bestilte disse eggene jeg også, de SÅ jo delikate ut, men var av samme mening. De var altfor mektige med massiv sjokolade. :-) syns også at sjokoladen var veldig kornete. Men kanskje raw sjokolade skal være det? Det vet sikkert du som er så flink til å kokkelere med sånt?

 3. Jeg prøvde også de eggene. Smaksopplevelsen var ikke helt det store, men jeg syns de var helt ok. Nå har jeg ikke noe imot mint- eller appelsinsjokolade, da :-) Når det er sagt, så har jeg minst 3 hele egg igjen til sammen!

 4. Syns da faktisk begge deler så godt ut jeg- både det egget du selv laget og de kjøpte. Morsomt at du prøvde ut kokosmelk i sjokoladen da, men det funka ikke helt da eller?
  Hva var det forresten du ikke likte med de du kjøpte? Er forsåvidt glad i sjokolade med både appelsin og mint jeg da..

  • Funka ikke helt nei, hehe. De kjøpte var aaaltfor mektige og beske, ikke god sjokolade for mine smaksløker rett og slett.

 5. Ser godt ut da:) Vet du om man kan lage opp sjokolade og oppbevare den over lengre tid i fryseren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.