Pakkepakkepakker med rawfood!

ENDELIG kom alt jeg har bestilt på nett av rawfood. En pakke fra Funky raw jeg har venta på i nesten én måned,  og en fra iHerb som tok 12 dager. Endelig kom de, jippi :D


Goji bær: 2-4 ganger mer antiokisdanter enn blåbær, bra for synet, 12% proteiner, og rik på vitaminer og mineraler.

Raw sjokolade med goji og kokos: NAM! Skal bestille masse mer rå sjokkis! Skikkelig godt. Skulle egentlig spare den til lørdag, men har allerede nesten spist den opp :X

Raw kakaopulver: «Rå kakao er ubehandlet rå sjokolade. Det vil si at kakaoen ikke har blitt varmebehandlet eller tilsatt noe. All sjokolade vi kjenner lages av kakaobønner, men veldig ofte blir kakaobønnene varmet opp i prosessen. Da forsvinner mye av de gode næringsstoffene. Rå kakao er utrolig sunt. Det er en av verdens sterkeste antioksidanter.» Les mer om rå kakao HER. Og HER og kan du lese på en blogg hvordan hun lager raw sjokkis selv. Det skal jeg gjøre en gang :D Men er litt å kjøpe inn, så blir litt etter litt i og med at jeg ikke akkurat svømmer i penger.

Stevia: «Stevia er en urt med en utrolig søtsmak. Dens evne til å virke søtende er beregnet til å være et sted mellom 200 og 300 ganger høyere enn for hvitt sukker.» Det er altså et naturlig søtningsmiddel, og er uten kalorier! Øker ikke blodsukkernivået slik som vanlig sukker gjør. Les mer HER.

Himalaya-salt: «Inneholder 84 essensielle mineraler og sporstoffer. Har innhold av naturlig jod. Er uten kjemisk bearbeiding, og forurensning. Er uten tilsettingsstoffer.» Les mer HER. Det er altså et sunt salt.

Spennende med nye matvarer i hus! I morgen tenkte jeg å skrive om de andre produktene jeg skal bestille meg etterhvert. Hvis dere vil?:)

Hørt om disse matvarene før?
Syns du raw food er interessant?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *