Pære og sellerisuppe – rawfood

I helgen på rawfood-kurset [her] lærte jeg en ny smakskombinasjon, nemlig pære og selleri! Så i dag laget jeg meg grønn smoothiesuppe av nettopp pære og selleri. Et lett lite mellommåltid. Det smaker godt, jeg lover! Og tenk det, jeg tror jeg virkelig har kommet over selleri-kneika mi, jeg syns utrolig nok at det begynner å bli ganske ok. Ihvertfall i kombinasjon med andre ting :-)

Raw Pære og Sellerisuppe
1 porsjon
2 pærer
1 stilk selleri
En neve spinat
Saften fra en lime
2 ss knuste linfrø eller chiafrø
Bittelitt vann

Kjør alt i blender til jevn smoothie, hell i en fin skål og spis med skje. Nom nom!

Syns du den hørtes god ut? :-)

29 thoughts on “Pære og sellerisuppe – rawfood

 1. Hei du :)
  Syns bloggen din er kjempefin, selv om jeg er elendig på å kommentere. *skal skjerpe seg*
  Lurte bare på en ting.. hvis man bestiller fra Iherb, må man betale noe i toll? :)

 2. Gratulere at du er over kneiken Silje…. det er ikke jeg! Men går an og ta 1/4 selleri istede for en HEL stilk for å prøve suppen.. ;-p

  • Det kan bli det hvis du vil. Når JEG fikk det til får du det til også. Det tok noen år da, men den kom til slutt, hehe,

 3. Elsker fargen på denne! Og har stro tro på kombinasjonen, skla teste det en gang!
  I dag laget jeg split-smoothies din :D Bare litt anerledes (mango istedenfor ananas, 1 ss cocosa, og bringebær og vanilje istedenfor kanel), men gikk utfra ideen din! Den ble så PEN! Og kjempe god! Kommer til å lage den igjen og igjen!

 4. Hei! :)
  Og takk for sist. Hva bruker du for å knuse chiafrø?
  Vet du foresten om en bra probiotica? Hvor kan jeg få kjøpt den? Kommer ikke på hva den på kurset het.

 5. Haha xD Når jeg leser kommentarene her føler jeg meg litt alene… Jeg ELSKER selleri! Har det i alt mulig, alt fra smoothies til helt raw. Passer fantastisk sammen med oppskårne gulrøtter når man sitter å leser på skolearbeid har jeg funnet ut! :D

 6. Leit å høre at du går glipp av kurset, men orker man ikke, så er det bare VELDIG dumt å presse seg!

  Apropos stangselleri… Har to søte, langhårede marsvin hjemme, og lukten av selleri gjør dem så ivrige at de hakker tenner (litt sånn «må ha!»-reaksjon) og løper hysteriske rundt i buret. Skal jeg overføre litt av den ivrigheten til deg? :-) . Haha, neida. Burde filme/ta bilde av det, fatter ikke at de kan synes noe slikt er såååå godt :P

  • Det er jo i bunn og grunn en smoothie, som serveres i suppeskål og spises med skje ;-) Men det blir mer måltid av det syns jeg. Jeg liker å spise med skje.

 7. Laga denne i går, kjempegod! :-) Var skeptisk til smakskombinasjonen, men som du sa passa pære og selleri overraskende bra sammen. Litt sånn sommerlig smak syns jeg, men litt varme sommerassosiasjoner i kalde november er jo ikke så dumt! ;-)

 8. Wow! Positivt overraska over smaken! Da kan kanskje eg og komma over selleri skrekken min :)

 9. Hei Silje! Noen tips til hva jeg kan bruke istedet for lime? Er allergisk mot sitrus, så den må uansett sløyfes. Antar at den kan være er god uten lime også? :) Gleder meg til å prøve!

  • Du kan sløyfe den, eller så kan du prøve med én og én dråpe eplecidereddik i. Det gjorde jeg med en raw kake jeg ikke hadde sitron å ha i, det funket ganske greit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *