p j u s k

Åh, som denne forkjølelsen henger i. Den slår meg helt ut. Selv om jeg har sluppet unna både feber og hoste så føler jeg meg skakkjørt. Kroppen er så vond og halsen så rar og nesa så sår. Spiser masse supermat og grønt, lager juice og smoothie, og spiser mat med masse hvitløk og chili i. Teg er sikkert kjempebegeistret, hahaha. Men er kanskje derfor jeg har sluppet unna de verste influensasymptomene?

Forresten kult at så mange ble begeistret for bananis-tipset mitt i går! Svarer på kommentar/spørsmål i løpet av dagen, men tar det i rolig tempo. Jeg tar nok resten av helgen bloggefri, trenger å legge fra meg dataen litt.

Skal prøve å lage noen monster i løpet av helgen, må prøve å booste den døde kreativiteten min igjen. Kreativitet er viktig! Så er vi heldig kommer det noen nye fine i Eplabutikken min snart. Dere blir selvfølgelig oppdatert.

Ønsker alle en fin helg! Håper dere er i bedre form enn meg.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *