Oslohelg :-)

Moskus! Og snart besøk til verdens beste INA.

Noen av bildene under er det Ina som har fotografert, de er merket på siden.

//ina


Fina! :-)

//ina


Vil ha slikt gulv!

//ina

Fantastisk helg! Sliten, men verdt det.

21 thoughts on “Oslohelg :-)

 1. Så utrolig gøy :-) fine bilder!

  God bedring :-) håper det ikke sitter i for lenge. En burde jo ikke bli straffet for å ha det gøy.

 2. Så ut som du hadde en herlig helg med gode venninner og deilig mat :) Godt å unne seg litt ekstra inn imellom :) Ta en vakker dag Silje.

 3. Det virker som du har funnet en god balanse for å fungere godt med ME. Har tipset en av mine nærmeste venninner om bloggen din, spesielt for at hun skal finne flere oppskrifter. Hun endte med mye tørket elgkjøtt, det er ikke lett å finne fram i matjungelen.
  Du er fin!
  Klem fra Ingeborg

 4. Ser ut som en herlig tur, så mange fine bilder!:) Og disse matbildene du frister med gjorde meg sulten, hehe;-)

 5. Så gøy, jeg var også på Liebling to ganger sist jeg var i Oslo, herlig sted!

  I dag har jeg laget meg egen sukkerfri is, med espressosmak! OOOmnomnom, smakte på røra! fryst ned i muffinformer så jeg kan ta meg en porsjon når de andre mesker seg med sukker! Jeg føler meg så lur :-D Gjort det samme med yoghurtkake og, kjekk å ta med i selskap tenker jeg.

 6. Weee, herlige bilder, og SÅ nydelig du er på det nederste bilde! Vakker vakker!:):) Flott at du koste deg i helga, og sorry hvis jeg skravla høl i huet på deg på mandag- sorry, bad habit, babler manisk når jeg treffer noen i samme situasjon. I’m working on it!;) Var i hvert fall kjempekoselig å treffe deg! Håper du får hvilt ut godt noen dager nå!:)

 7. Ååååh, så koselig, og så mye fristende mat! Og hvor herlig må man ikke være når en eier hele TO par med knall gule gummistøvler? Jeg elsker det! =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.