Oslo!

I helgen har jeg og Teg vært i Oslo på helgetur :-) Har holdt det gående med soyalatte og powernaps i den fantastisk gode sengen på Thon Hotel Slottsparken. Fint rom med eget bittelite kjøkken, herlich!

Jeg har spist to ganger på Vega, det herlige spisestedet med kun vegetarisk mat man plukker selv fra bufféen. Lørdag var jeg der med sammen med en gjeng flotte bloggejenter:

Bra vinkel og flatterende blits, hi hi. Selvutløser fra en mur den iskalde mørke Oslokvelden.
F.v: Meg, Ina, Marte, Victoria, Maja, og Marit (som måtte dra før bildet ble tatt). FIN GJENG! Det er kjekt å treffe folk man «kjenner» uten å kjenne dem i virkeligheten, spesielt når kommer man så godt overens! Marit og Ina var ikke nye for meg da, men de andre var det første gangen jeg møtte.

På søndag traff jeg Ina og Marte igjen i snøstormen, og sammen dro vi på kafe på Grünerløkka.

Har kosa meg masse, tøyd strikken kjempelangt, vært på to konserter og ønsket meg intenst en termodress. Nå trer jeg inn i koma, så snakkes om noen dager :-)

32 thoughts on “Oslo!

 1. Så kjempekoselig ut, alt sammen! Vega vil jeg og på. Tenkte «oj kjendis» da jeg leste Mewkids blogg igår ;)

  Sikkert artig å møte andre bloggere ja, har dessverre det til gode enda :/ sånn er det å være bygde-boer.. :P

 2. Blå øyne, det har jeg ikke sett før (men har hørt fra sikre kilder at det er din riktige øyenfarge :) Kjempefint! Ser ut som en veldig koselig tur <3

 3. For ei herlig helg! Været så litt mer guffent ut i Oslo da! Vega er jo favorittstedet mitt her i Trondheim, og ut i fra bildet så er Vega i Oslo også et herlig sted for gode oppleveser! Hvor ligger det? Morsomt med bloggtreff også da. rakk ikke å møte noen da jeg var i oslo i starten av måneden jeg. Håper det blir en god og varm komaopplevelse da;)

 4. sv: Bon apetit! Det var godt å se at Osloturen var vellykket. Maten så nydelig ut. Gjettom jeg skal dit neste gang jeg er i Oslo.. Ikke ofte akkurat ;);)

 5. <3

  Fineste jentene og fineste middagen! Og gjett om jeg har klart å overbevise kjærestebeistet om å spise middag på Vega en dag, da. ;) Tihi!

 6. Utrolig koselig å se blogginnlegg fra deg igjen! :D Synes bloggen din er så bra, og jeg blir så oppmuntret og inspirert av å lese den, at jeg merker godt hvis du ikke er der en helg! Så ut som en superkos tur! :)

 7. Blir helt varm i hjertet av å lese om folk som tenker på dyrene sitt beste..

  Det er kjempe snilt av dere å passe så godt på katter. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *