Orker ikke lage middag-middag

Orkerikkemiddag 1

Ja det blir lett slik, at middag blir nedprioritert fordi man rett og slett ikke gidder. Men det er jo greit å spise ett eller annet middagsaktig likevel, og da pleier jeg å gjøre et lite forsøk på å ihvertfall lage noe. I dag ble en sånn dag, og da ble det salatwraps laget av det vi hadde i hus.

Romanosalatblader
Pesto, den typen du ser i denne bloggposten.
Litt cashewdipp
Tomat
Avokado
Tofu
Koriander

Og apropo tofu, så bruker jeg en av de to du ser på bildet lenger ned her, kjøpt på asiabutikk. Tar den ut av pakken, skyller den, tørker den med tørkepapir, skjærer i skiver, strør på litt salt og steker i litt olje til den har litt sprø skorpe. Finito.

Og cashewdipp har jeg stående i et tett glass i kjøleksapet, det kan stå seg en ukes tid faktisk. Jeg begynner å kjenne meg selv såppas godt at jeg vet at det er lurt å ha ferdiglagde ting klar i kjøleskapet. Smoothie for eksempel, der lager jeg alltid mye slik at jeg har både ett, to og tre ekstra glass stående på lur. Kjekt å ha.

Orkerikkemiddag 3

Orkerikkemiddag 4

Orkerikkemiddag tofu

Orkerikkemiddag 2

God helg da, til dere som kikker innom her til tross for sommer og sol :-)

7 thoughts on “Orker ikke lage middag-middag

  1. Æ vet æ e elendig på å kommenter, men villa bare informer dæ om at både æ og Steve e faste læsera av bloggen din. Hele veien fra Australia! ;) Du e tøff, og vi digge dæ!!!

  2. NOM! Er glad for at du tipset om den tofuen den gangen, for den smaker nyyydelig, og er så enkel å lage til, selv for tofun00bs som mey:-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *