Oppvartning i Oslo

Marimat blogg

Jeg koser meg i Oslosola noen dager nå, og får tidenes beste oppvartning av min kjære venninne Mari som jeg bor hos. Det er så enkelt å lage og spise mat hos henne siden vi spiser likt. Oppe til venstre ser dere raw taco, oppe til høyre er det raw sjokoladekake, og bildet under der igjen er kveldssmoothien vår. Bildet under her er det den samme raw sjokoladekaken som på bildet over. Det er Mari’s oppskrifter, så jeg har ikke noe å dele desverre.

Og når jeg er i Oslo er det selvfølgelig kokebokmøter. Skikkelig spennende og gøy!

God helg til dere alle flotte lesere! Det er dere som er grunnen til at jeg får jobbe med det jeg har drømt om, og jeg er så ydmyk, takknemlig og glad i dere! Tusen takk :-) <3

Marikake 3

27 thoughts on “Oppvartning i Oslo

  1. Supert at du har fått mulighet til å jobbe med noe som inspirerer deg! Og jeg gleder meg så til boka di kommer!!

  2. GRATULERER, Silje! Kokebok! SÅ fantastisk gøy:D Jeg har vært ute av alt som heter blogg altfor lenge nå, så når jeg endelig fikk tittet innom her fikk jeg vann i munnen:D såå mye herlige innlegg å skrolle gjennom! Masse lykke til med boken! Morro :D

  3. Så koselig å få bo hos en som har så like matvaner! Så man kan kose seg sammen :) Alt dere har spist ser helt nydelig ut. Og spesielt den sjokoladekaken. Den konsistensen <3
    Det er så fint at du får jobbe med det du vil!! Og det er jo VI som skal være takknemlige! Denne fine fine bloggen er til stor inspirasjon for veldig mange, og jeg tviler på at jeg er alene om å glede meg helt vilt til kokeboken er ute :D
    God helg videre Silje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *