Oppfordring til å kutte ut sukker!

Og jeg er utrolig glad for å ha kuttet ut det aller meste av sukker i kostholdet mitt (får muligens i meg bittelitt gjennom produserte matvarer, men prøver å unngå det). Det gjør UNDERVERKER for humøret folkens, så sliter du med humørsvigninger, krangler du masse med kjæresten eller foreldrene dine, har du jo-jo blodsukker, er du daff og sløv, deprimert og lei – KUTT UT SUKKER.

– Bruk naturlige alternativer som ikke gir blodsukkerhopp istede. Sukrin, Stevia i flytende form eller pulver(velg hvitt pulver, den er best), agavenektar, yaconsirup osv.
– Sunn og sukkerfri sjokolade kjøper du billigst på nett. Samme med annet snop, sånn som Lollipop'ene jeg skrev om i går.
– Har du tid, lyst, og noen hundrelapper til å kjøpe inn det du trenger, så kjøp ingredienser til å lage sjokolade selv, det blir mye billigere i lengden! Nam nam :)

Kikk gjerne i kategoriene mine Allergivennlig mat, Rawfood og supermat og Vegetarmat hvis du ønsker inspirasjon og linker til produkter du kan kjøpe på nett.

Og siden det alltid er noen som spør om toll og frakt,
så svarer jeg for siste gang nå: Grensa for toll/moms og avgifter i Norge er 200 kr, så hold bestillingen din fra utlandet under det. Frakt blir ikke fortollet. Koster varen 195 kr og frakten 30 kr så blir det ikke toll. Del opp store bestillinger hvis du vil handle mye. Frakten er som regel lav på nettsidene jeg linker til, fra 24 til 40 kr for billigste alternativ, dette står på nettsiden du bestiller fra.

Hjemmelaget marsipan, uten sukker.

Ha en flott lørdag allesammen
! Jeg skal kose meg med sjokolade og alt som er godt idag. Og takk for så mange fine kommentarer i det siste!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.