Oppdrag kanelsnurr!

Kanelsnurrfail

Det var den dagen, da jeg med sol i sinnet sto opp og tenkte JESS, i dag skal jeg lage dritbra glutenfrie veganske kanelsnurrer! Eksprimenterte meg fram til 4 ulike deiger som alle kom til bli kanon. Også ble de ikke det. Ble de ikke harde som stein var de rå inni, også smakte de ikke godt. Sånn e d ma di, som vi sier på frænadialekt.

God helg til dere alle! :-) Jeg blir å kose meg med pannekaker istede for kanelsnurrer.

23 thoughts on “Oppdrag kanelsnurr!

  1. kjedelig når bakst ikke blir fine,men som oftest så smaker det jo godt uansett. kjedelig at de gikk adundas,men du har jo pannekaker ;D ha en fin fredag!

  2. Kjedelig når resultatet ikke blir som forventet. Men da skal jeg benytte anledninga nå til å skryte nåkka heilt fole av deg med de gode chiarundstykkene som du har lagt ut oppskrift til :) Jeg har laget de flere ganger de siste ukene, og de blir så gode. Er skikkelig imponert over den oppskrifta di, og det er resten av gjengen her i huset også som fikk nystekte rundstykker til suppa i går kveld. Tusen takk og god helg!

      • Byttet ut spelt melet med bokhvete. Men bruker renset bokhvete da, den oppfører seg mer som hvetemel og er enklere å jobbe med. Men vil tro det fungerer med blanding av jyttemel og vanlig bokhvete. Tror jeg brukte sojamelk eller rismelk i stedet for kesam. Bare ha i litt sitron så hever det seg nok. Og bytt ut litt av bakepulveret med natron. :-)

  3. Så kjipt :/ Er ingen GF ekspert, men lurer på om det er mulig å bruke glutenfri surdeigskultur? Kanskje sammen med guar gum? Fant en oppskrift på GF surdeigskultur, kan sende den på mail om du vil :)

  4. Kjipt! Hvertfall når man har så lyst på :) Savner kanelsnurrer selv.. Men fått dilla på lapper som man slenger sammen av alt mulig. Så godt og enkelt ;)

  5. Skjønner at det ligger masse masse jobb bak de gode oppskriftene du kommer fram til. Takk for at du tar den jobben!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *