Økologisk kokosnøtt-is

Is 1

Skulle du befinne deg i nærheten av en WholeFoods-butikk i California MÅ du se etter denne isen. Herlighet, den var nydelig! Jeg fant den i LA/Santa Monica. Besto omtrent bare av kokosmelk, søtning (agave) og vanilje. Litt mye søtet, som det meste annet i USA ser ut til å være, så hele boksen forsvant på et blunk. Men er man på ferie så er man på ferie, si. Sjekk konsistensen! Og det med så få ingredienser, vår Tofutti-is man finner her til lands kan ikke måle seg med sine kilometerlange ingrediensliste.

Flere tips kommer, samt et eget innlegg om matvarekjeden Whole Foods.

Is 2

Ser den ikke fantastisk ut? Den smaker like godt :-)

20 thoughts on “Økologisk kokosnøtt-is

 1. De har utrolig mye lekker mat i statene, denne var nok god! Er dog ikke så glad i agave da den har høyt innhold av fruktose, men ferie er ferie ^.^

  • Ja det var nok vel og for mye av det i denne, men når det ikke er brukt så mye av det i mat/snop så fungerer det fint for meg. Supplerer med stevia :-)

 2. Kan tenke meg at den er utrolig god på smak! :) Gleder meg til å lese mer om andre veganske produkter og Whole Foods :D

 3. Åh, jeg elsker få ingredienser! Mer og mer spiser jeg måltider med færre, men saftige og gode ingredienser. Føler ofte at jeg setter mer pris på maten da, og innbiller meg at det kan være lettere å fordøye maten da også (har lest det ihvertfallI). Men alle er jo forskjellige der (og ikke minst har alle forskjellige meninger, hehe (; ).

 4. Ååå den isen<3 Spiste ganske så mange bokser da jeg var i New York for et par år siden. Det er den BESTE veganske isen jeg har smakt. De man finner i Norge kan virkelig ikke sammenlignes :(

 5. Å, den så herlig ut! Har kjempelyst på en USA-tur en gang altså. Hadde sikkert måttet trille hjem igjen :P

 6. Den så god ut! :D Kjøper av og til Tofuline eller Rys is her hjemme, men som du sier så er ingredienslisten lang som et vondt år. Jeg har ismaskin og lager is av kokosmelk iblant. Kjempegodt! :)

   • Jeg har en bitteliten ismaskin som lager en porsjon som akkurat rekker til meg. Har ikke mye plass jeg heller, men den står i fryseskapet når den ikke er i bruk, så det går bra :) Tror jeg skal lage jordbæriskrem i kveld. Lenge siden sist nå :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *