Øko tørket frukt på iherb

BFN-03136-6MDN-50118-0MDN-50128-1

Økologisk tørket frukt, jippi! Ikke tilsatt ekstra sukker. Jeg bruker allesammen, god kvalitet. Spesielt fiknene, de er bare fantastisk mye og gode! Klikk på de blå linkene for å komme direkte til iherb. Ja, for hvor ellers handler man liksom? ;—)

Medjool dadler.
Aprikos.
Fiken.

Her kan dere lese iherbguiden min, samt finne rabattkoden min hvis du skal handle på iherb for første gang :-)

Larabar sitron

Også må jeg tipse dere om denne Larabaren, den er skikkelig god! Du finner den her. Tror ikke den er øko, men har rene fine ingredienser fordi. Ikke noe tull. Frisk og god sitronsmak, min nye favoritt!

God helg da! Og tusen<3-lig takk for at dere så smått begynner å vende tilbake til bloggen min igjen etter pausen. Det setter jeg stor pris på. Fininger!

19 thoughts on “Øko tørket frukt på iherb

 1. jeg ble kjempeglad når jeg så de økologiske daddlene på iherb for en stund siden. Har blitt fast forbruker nå :D Håper du hadde en fin jul og romjul. ønsker deg et godt nytt år:)

 2. De Larabarene har jeg prøvd flere av, og de er gode! Min favoritt er den m kokos:) Men må prøve sitron og nå da:)

  Veldig koselig at du blogger igjen:)

  • Tusentakk! Kokos har jeg ikke prøvd. Jeg har en på vei med eplekanel. Håper pakken kommer snart, har tatt snart en måned :-S Men de er så kjekke de barene, også så rimelig de blir i forhold til å kjøpe en og en i butikk!

 3. Klarer ikke helt å bli venn med tørket frukt/bær, jeg :S Det er noe med konsistensen, får helt noia! Dét, og jordbærene i syltetøy. Skulle ønske jeg likte det, er jo så kjekt å ha tørket frukt/bær liggende som snacks! Men men, barer liker jeg! Hørtes godt ut med sitron :)

 4. Tusen takk for tips Silje! :)

  Den Lemon baren så god ut! :)

  Må nok ta en handlerunde igjen tror jeg :)

  Fortsatt fin helg til deg søte <3

 5. Hei :) Pause? Jeg leste at du skulle ha en pause, men oppdaget ikke den når det kom? Når var den?

 6. Åh, takk for dette innlegget :-) Jeg har tenkt på at jeg må kjøpe tørket frukt fra iHerb lenge, men ikke visst helt hvilke typer og derfor heller ikke tatt meg bryet.. Så takk for tips! :-)

 7. Ah! Larabaren var supergod! Kjekk å ha med seg når jeg har vakt på hotellet og blir sugen på noe godt :-)
  Tusen takk for tipset! :))

  • Bare hyggelig! Jeg bestilte en pakke med eplekanel også, men den pakken tror jeg er forsvunnet. Den 2. siden jeg begynte å handle på iherb i 2010 så skal ikke klage så mye da.

 8. Hei! Ble skikkelig glad for å se at du var tilbake på bloggen! :D

  Trodde du hadde sluttet helt så skulle bare innom for å sjekke en oppskrift og plutselig var masse oppdatert! :D
  Skal kose meg med å lese den nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *