Ny stavmikser

Header_top

For en måneds tid siden fikk jeg en stavmikser fra Elektrolux som jeg skulle få teste og skrive en ærlig omtale om. Nå har jeg prøvd den en del, og har laget hummus, rå kaker, pisket krem, supper, burgere, raspet råkost, smoothie, og  laget nøttedipp med den. Her på nettsiden deres kan du se mer. Inspirasjonsside. Og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Stavmikseren gir det du moser glatt konsistens, lager rå kakebunn av nøtter og dadler godt, lager burgerfarse, og maskinen bråker lite. Den lille foodprosessorbollen som følger med gjør jobben relativt raskt med skarp effektiv S-kniv. Raspeplaten fungerer også br. Litt smalt matehul enestel, så man må dele opp en del det man skal putte oppi. Ikke at det egentlig gjør noe.

«Om Electrolux Ultramix Pro: Stavmikseren Ultramix Pro er inspirert av Electrolux’ produktlinje for profesjonelle kokker og gjort tilgjengelig på forbrukermarkedet. Motoren er på hele 700 Watt og foten har tre knivbladet i stedet for tradisjonelt to. Dette gjør mikseren svært effektiv og proff. Foten er laget i metall og er 26 cm lang slik at den kommer til i store gryter og former. Stavmikseren kommer i sort farge, har følgende eksklusivt tilbehør; ballongvisp, minihakker, rivjernplater»

DSCN5471

Har du lite plass men vil ha bra kjøkkenutstyr likevel, er en stavmikser med ekstra utstyr smart. På bildet ser du alt sammen, og det tar ikke så innmari stor plass. Med fare for å høres veldig kjøpt og betalt ut, så syns jeg at nettopp denne stavmikseren er et godt kjøkkenverktøy. Vi som testet stavmikseren måtte gjerne fortelle det til leserne våre hvis vi ikke var fornøyd med produktet, men det trenger jeg ikke. Jeg er fornøyd.

8 thoughts on “Ny stavmikser

  1. Den så helt genial ut, ihvertfall størrelsesmessig. Må hente inn masse inspirasjon til hva jeg skal putte inn på kjøkkenet, og som ikke tar så stor plass heller, og da sier jeg igjen, genialt. :D
    Har ikke turt å kjøpe meg en stavmikser eller liten foodprosessor, fordi jeg ikke har vært sikker på hvor bra de er, så da sitter jeg uten begge akkurat nå, og håndvispern min begynner å synge på siste verset den og ;)

    • Min erfaring er at det er STOR forskjell på stavmiksere, ihvertfall de jeg har prøvd. Den her syns jeg gjør jobben på en måte jeg er fornøyd med. Den gjør faktisk det den -skal- og gir godt resultat.

  2. Jeg er heeelt avhenig av en sånn en.. Bruker min optil flere ganger om dagen. Frokostsmoothie og blomkålmos til middag :) Veldig kjekk når de er så enkle å vaske :)

    • Ja alt følger med :-) Jeg er faktisk usikker på hvem som blir/er å selge den, men ser for meg typ elkjøp osv. Send Elektrolux en mail og spør :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *