Ny pusemann på besøk: Linus!

Her er Linus, en ung guttepus ca 12 uker. Han skal bo her hos oss i krisehjem for Dyrebeskyttelsen Trondheim en periode fremover. Han er en skikkelig mjuk, tjukk og god bamsepus, og syns det er godt å få kos. Men han er veldig forsiktig og litt engstelig av seg, så i tiden fremover blir det jobbing for å få han tryggere.

Så nå har vi to kattunger i hus igjen :-) Hydralica er her fremdeles, og i mårres var hun så god Jeg pleier å la henne få komme opp i senga for å kose litt om morgenene (viktig å skjemme bort pusene vi har på besøk ;-)), og hun syns det er SÅ stas! Her er trøttetrynet fra i dag tidlig:

Det er så herlig å ha katter i hus!

35 thoughts on “Ny pusemann på besøk: Linus!

 1. Åh, du aner ikke hvor misunnelig jeg er! To nydelige katter, dere er så heldige som har muligheten til å ta inn trengende pusevesener :) Skulle så gjerne gjort det selv, men er allergisk :(

 2. Åh, *smelt!* Han var innmari søt! :-) Han blir nok å trives godt hos dere kan jeg tenke meg. Du og dere gjør en viktig jobb, godt å se at slike mennesker finnes!

 3. åh, du gjer ein fantastisk jobb! det må vera trist å senda dei frå seg igjen! men allikevel så trengs dei jo mellomstasjonar og:) eg trur dei har ein av dei beste hos deg! Korleis går dei to saman då? vener?

  • Ja det er like trist og fælt hver gang de reiser :’-( Men vi er innstilt på det, så det går jo greit. Men trist ja. Greit når vi får nye med en gang da så man slipper å ha tomt hus :-) De begynner å bli venner nå tror jeg! De sloss mye da, Hydralica tøffer seg og vokter om hjemmet sitt, samtidig som hun er veeeeeldig nyskjerrig på han. Men han har begynt å slå tilbake og bli tøffere han også nå, så det blir nok en balanse i det ganske så snart :-)

 4. Årh, eg vart så kattesjuk når du legg ut masse fine kattebilete! =( Eg og vil ha katt, men det passar så dårleg no!

 5. Det ansiktet på karen da. «Og du peker på med med den der etter om jeg så tør spørre?»

  Skjønne nøster uansett :)

 6. Åh, så søt! Jeg får også lyst til å bli krisehjem når jeg leser om kattepusene du er så heldig å få ha i hus en kort periode! :)

 7. PUSER!! :D Nawwww, smelter helt bort her jeg, hihi. Heldige de er, som har kommet til deg og Teg (: Bedre pusehus skal man lete ganske lenge etter! Det er ulempen med å bo i Oslo, no kitties i leilighetsland. FML :(:(:( Men jeg er så heldig at jeg har en supersøt skogskatt hjemme som blir like fra seg av lykke hver gang jeg kommer hjem, så kan ikke klage ;P Synd at han er så lite vennlig mot andre katter, ellers kunne det blitt pusehus her også :> Fin du er Silje, som tar deg av de som trenger det mest. Hjerte av gull! (: <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.