Ny pus i hus: Lurven

Nina dere hørte om for en ukes tid siden ble hos oss bare en kort stund, og i går kom det en ny katt hjem til oss fra Dyrebeskyttelsen – hils på Lurven! Stakkars Lurven har bokstavlig talt vært litt lurvete, og vetrinær»frisøren» har klipt av han all den klumpete pelsen hans. Nå ser han litt… nyklipt ut. ;-) Men pelsen vokser jo ut igjen. Han er DIGER, veier et tonn og er litt redd. Heldigvis er han ikke redd mennesker, og ruller rundt med en gang vi tar på han. Etterhvert når han får slått seg til ro og føler seg trygg andre steder enn kun i vinduskarmen blir det nok bedre for han.

Pakker han inn i pledd så han ikke skal fryse.

Han er fin! Kunne nesten vært den hårete digre storebroren til Rastus :-) Ja, når pelsen vokser ut igjen såklart.

Nå er det helg om et øyeblikk! Håper dere har fine planer!

44 thoughts on “Ny pus i hus: Lurven

 1. Næmmen, stakkars, se på han da! Neida, det er sikkert ganske godt for han å få av alt det lange håret og alle klumpene, for de er ikke gode for de! Ønsker Lurven velkommen og håper han finner roen hos dere raskt :)

  • Ja han er snill, det virker sånn. Men veldig usikker og redd enda. Men setter stor pris på kos, og det er jo et godt tegn vil jeg tro!
   Nina flyttet opp på brakka for ekstra sosialisering.

 2. Så flott en jobb du gjør for dyrebeskyttelsen og hjemløse pusekatter :) Er veldig glad i dyr selv, men tror ikke jeg hadde taklet å få inn fremmede katter på opphold på ubestemt tid :/ Har selv en liten hund og en katt da :)

 3. Helga har vore her sidan laurdag. Kristiansand er finby i helgen, og kvar einaste utestad diskar opp med hovudrettar for ein hundrings. Indisk i kveld!

 4. Nei fy så han så ut da :D hahah! Men kan tenke meg hvordan han har sett ut med lurvete pels, det er sikkert ikke noe godt å ha. Godt å ha snille mennesker som klipper litt da, tror jeg!

  Er så herlig når katter ruller rundt! Var så heldig å ha en nabokatt som var sånn. Hadde ikke sett meg på 2 år han, kom løpende og rullet rundt og skulle ha magekos.

 5. Lurven! Den ene pusen min har det kallenavnet, pga to tonn pels. Hehe :) hodet hans forsvinner når han ligger som en ball, og ser rett og slett ut som en lodden dott :D

 6. Hihi. Han ser skikkelig fornærma ut på siste bildet der ;) Skal ikkje vere greit når man har blitt skamklipt av dyrlegen!

  • Kan være litt utfordrende også, når kattene er redde og når man må gi fra seg de man er blitt glad i. Ellers er det veldig fint å være det :-)

 7. Nommen, lille pjusken! Håper han føles seg trygg og håret vokser fort! ;) Hehe, godt han skal være innekatt så lenge han bor hos deg da! Det der var jammen ikke noe vinterantrekk ;)

 8. Stakkars lille Lurven som har blitt skamklipt da, uff. Men pelsen blir sikkert vakker når den kommer ut igjen :) Nydelig pus i hvertfall!
  Ha en strålende helg! :)
  E

 9. Åh, pen han var. Flott kar :) Måtte klippe pelsen til en av kattene jeg tok til meg en gang, hun så virkelig ikke ut. Så er jo til det beste, de ser bare litt smårare ut i mellomtiden, hihi.

  • Ja de ser ikke helt kloke ut nei, hehe. Men om en måneds tid er vel de hvite flekkene litt mindre fremtredende.

 10. Hei Silje! Pleier ikke å kommentere så ofte, men jeg liker bloggen din veldig godt.

  Du er så inspirerende og du virker jo tvers gjennom god! Jeg har også veldig lyst på katt, men bor desverre i en veldig lite kattevennlig leilighet for tiden. Men går av og til på dyrebeskyttelsen og koser med kattene der da :)

  Også må jeg også bare si at jeg liker at selv om du har en stor blogg så svarer du jo på kommentarene dine, og kommenterer tilbake i andres blogger. Det er det mange som ikke gjør, synes jeg.

  Ha en flott helg!

  • Takk for så hyggelig kommentar! :-) Ja det er kjipt det med å bo slik til at man ikke kan ha katt. Vi bor slik at vi ikke kan slippe katten ut, men heldigvis kan vi ha dem inne slik at vi kan være krisehjem. Ang kommentarer ja, uff jeg er ikke så flink å svare på andres blogger egentlig, men svarer bestandig i mitt eget kommentarfelt hvis det er noe å svare på. Bedre enn ingenting tenker jeg :-) Svarer hos andre innimellom da, og kommenterer hos andre.

   Ha en super helg du også!

 11. Lurven, så utrolig kult navn da :)
  synes det er så fint det dere gjør! At dere passer på kattene en stund, til de blir litt bedre :)

 12. Merker at jeg savner Simba.. Han var min kosepus i 12 år, men så ble han syk for noen uker siden og måtte desverre avlives..
  Er ikke sikker på om jeg klarer ta en ny katt, men får vente og se.

  • Åneii, så utrolig trist :-( Jeg hadde også min pus i 12 år. Det er snart 8 år siden, og jeg får fremdeles tårer i øynene av å tenke på han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *