Ny iherb-favoritt: Monoï TiareTahiti Sandalwood

Min nye favorittkroppsolje er – hold dere fast – uten vaniljelukt! Denne er med sandeltre og lukter veldig mildt, rundt og rent. Det er jo ikke hver dag man vil lukte sukkerspinn heller, sånn som man gjør med den andre favoritten min med vaniljelukt ;-) Den har jeg brukt i over 1,5 år og skrevet om tidligere her.

Hovedingrediensen er kokosolje med en liten blomst oppi som på latin heter «Gardenia Tahitensis», mer populært kjent som Tiare Tahiti eller Tiare Mahoi. Det er innholdet av denne blomsten som gjør oljen ekstra spesiell.

• Oljen smelter ved 24 grader. Varm den opp under rennende vann i dusjen eller før du går i dusjen.
• Smør inn kroppen når du er ferdig før du tørker deg. Klapp deg forsiktig tørr uten å gni bort oljen. Jeg foretrekker å gjøre dette på kvelden så den får trekke godt inn iløpet av natta. Du blir supermyk! Har erfart at jo mer man bruker olje som bodylotion jo raskere trekker den inn. Kan også brukes i håret, men det har jeg ikke prøvd.
• Vegansk, ikke testet på dyr.
• «Monoï de Tahiti ® (A.O.) is classed in a category of natural raw cosmetics without any warnings or usage restriction» Les mer fakta på hjemmesiden deres her.
• Ingredienser: Coconut (cocos nucifera) oil, tiare (gardenia tahitensis) flower, parfum, santalum album oil, tocopherol (vitamin E)
• Laget på Tahiti (French Polynesia)

Kjøpes på iherb her, koster ca 37 kr.

Min iherb rabattkode er BUH225 :-) Den gir førstegangskunder $5 i avslag på første bestilling.

Har du prøvd disse oljene før? :-)

14 thoughts on “Ny iherb-favoritt: Monoï TiareTahiti Sandalwood

  1. Den skal jeg bestille meg, hørtes veldig deilig ut. Jeg har også god erfaring med å smøre meg med olje mens jeg fortsatt er våt, og klappe meg forsiktig tørr. Da blir man veldig god og myk! Veldig søt etikett på flaska også :) God helg!

  2. Ser digg ut denne :-) Jeg foretrekker å bruke ren, økologisk arganolje og/eller jojobaolje til hud, hår og negler. Luktfri, vegan, og de gjør jobben :-)

  3. Jeg brukte veldig lenge babyolje, men etterhvert som jeg ble mer bevisst dyretesting o.l., jo mer har jeg endt opp med å bare bruke sjampo og såpe og nesten ingen andre beauty-produkter. Jeg får ta med denne på neste iHerb-bestilling, for huden min begynner virkelig å si ifra om at den ikke liker vinter :p

  4. Brukte den orginale for mange år siden, men fant aldri ut hvor jeg kunne kjøpe den igjen.. Fanntastisk til og ha i håret og, det blir silke mykt. .Beste oljen jeg har hatt, flott at du skrev om den her, tusen takk:) Har aldri funnet noe som kan erstatte denne:)

  5. Husker mamma hadde noen produkter med denne blomsten i da jeg var liten, og jeg måtte til stadighet «låne» av oljen, fantastisk duft!! Takk for tipset :D

  6. Åh, jeg bruker opp min andre eller tredje flaske i disse dager. Den er SÅ digg. :-) Må bestille mer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *