20 thoughts on “Natur/Instagram

  1. Fine bilder! og særlig det kosebildet av de søte kattepusene :) utrolige fine begge to

  2. De bildene blir så fine!! Skikkelig stemningsfulle :-)

    P.S. Det er alltid, alltid greit med pusekosebilder i innlegg :-)

  3. Oi, det var fine bilder! Jeg liker så godt Instagram, jeg også :) Og særlig naturbilder! Elsker å kunne gjøre ting uskarpt og sånt etterpå, skikkelig stemning! Hva heter du på Instagram, da? Så kanskje jeg kan følge deg! :)

  4. sv: Så rart at vi kan ha så vidt forskjellig oppfatning :-) Jeg oppfatter ham som lidenskapelig overfor det han holder på med, og han har uten tvil flere gode argumenter :-) og jeg syns han får frem flere av disse med en fin dose humor og også selvironi.. Nå var jeg ikke heeelt konsentrert gjennom hele filmen (liker å multitaske, hehe), men jeg oppfattet ham som sagt som en varm og engasjert person, ikke arrogant og angripende :-).. Når det er sagt så tror jeg riktig fremgangsmåte er vennlighet og å lytte, men samtidig ikke pakke inn de harde faktaene. Vanskelig balansegang, men vi får bare prøve vårt beste :-)..

    Det er fint med ulike meninger da :-) Folk er forskjellige og må møtes på ulike måter. Han har jo klart å åpne øynene på veldig mange, så cred for det.. Men jeg tviler ikke på at mange vil lukke seg ytterligere av sånne taler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *