Nam nam, lys misosuppe med kikerter

Tenkte å tipse om en veldig god misosuppe jeg er blitt litt hekta på i det siste, nemlig lys miso fra Clearspring. Denne er glutenfri, men sjekk når du kjøper, noen typer er ikke det. Kjøpes på feks Helios til svimlende 88 kr. Vel, en gang i blandt er det verdt det, sånn som i dag :-) Enkelt å tilbrede, bare rør ut misopasta med varmt (ikke kokende) vann, ferdig! Smak deg fram til hvor mange ss du trenger. Smaker nydelig sammen med kikerter og frisk koriander.

HER har jeg skrevet om brun rismiso tidligere.

Har du smakt misosuppe? :-)

22 thoughts on “Nam nam, lys misosuppe med kikerter

  • Ja, både mildere og søtere. Veldig god! Kanskje litt søt for noen, så jeg ser for meg at å blande feks brun og lys kan bli bra. Har ikke prøvd da.

 1. Jeg har aldri smakt kikerter….. Spiser du de som de er fra kartongen, eller tilberedes de på en eller annen måte? Tror det er på tide å smake på dem nå siden jeg har blitt nesten altspisende i det siste :-D

 2. Har en instant versjon av Misosuppe fra Clearspring i skapet, og nå fikk jeg jammen lyst til å ta den til kvelds. Takk for tips!:)

 3. Er inne i en japansk periode i matveien selv nå. Misosuppe i går faktisk, sushi i dag.
  Shiiit. Miso er dyrt i Norge. Kjøpte faktisk ifra Clearspring selv nå sist, kostet rundt 40 kroner. Kan nesten lønne seg å bestille ifra nettet virker det som.

 4. Så friskt og godt ut, og ikke minst enkelt! Kjappe, enkle løsninger til middags er meget smart på hektiske dager. Takk for tipset :o)

 5. Jeg har bare smakt den mørke, og liker den veldig godt. Viste ikke at man ikke skulle bruke kokende vann. Takk for tipset. Jeg har tatt vannet rett fra vannkokeren før skjønner du ;) Nå har glasset mitt stått lenge i kjøleskapet, men det holdet vel lenge. Kanskje jeg skal lage meg det i kveld. Aner du hvor lenge det holder etter at glasset er åpnet?

  • Et par måneder står det på posen min. Og man skal ikke bruke kokende pga at man tar livet av de gode bakteriene visstnok :-)

 6. Åjsann, det så godt ut, men hva smaker det egentlig? Jeg tror jeg må stikke ned til byen i morgen og se om jeg finner sånn suppe ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *