Nå har jeg brukt Maca i to uker

Jeg leste om Maca Mjuuugly sin blogg, og var ikke sen om å få det i hus. Les gjerne innlegget hennes om Maca, der får du vite det du trenger å vite.

Mengde uke 1: 1/4 ts
Mengde uke 2: 1/2 ts.

Jeg begynte å ta det dagen før jeg og teg reiste tre dager til Oslo på tur
. Og vet dere,  jeg har ikke har hatt så mye energi på så lenge jeg kan huske! Jeg kunne gjøre omtrent alt jeg ville og jeg følte meg nesten helt frisk :-) Selvfølgelig kom nedturen når jeg kom hjem, men den var jeg forberedt på. Vi kom hjem lørdags kveld, og allerede mandag var jeg på beina igjen.

I hele forrige uke har jeg også vært i brukbar form.
Om det var sommersola og varmen eller maca'en som gav meg energi (kanskje begge deler?) vet jeg ikke, men jeg gikk tur hver morgen på stier i skogen i 30 min til jeg var svett og fikk opp pulsen. Det føltes helt fantastisk, jeg har ikke ord. Blir nesten på gråten av glede av å tenke på at jeg var så heldig å kunne gjøre det hver dag i en uke. :'-)

Forrige lørdag spiste jeg for mye potetgull, og magen min har slått seg veldig vrang og er ikke i orden enda. Når skal jeg lære??? Det har også vært litt annet styr som har tappet for krefter, men det har jeg fått på avstand nå. Det går bra. Og hvis noen skulle lure – nei, det har ingenting med Teg å gjøre. Teg er best<3 Nei, så formen har ikke vært helt god siden lørdag. Sov til langt på dag i går, og to timer lenger i dag. Og idag gikk jeg tur igjen når jeg sto opp. Ble mye mer sliten nå enn i forrige uke. Jeg må sove mye og prøver å hvile mer enn vanlig.

Og Maca skal jeg fortsette med. Jeg har trua (sålenge jeg klarer å ikke bruke opp kreftene, men heller spare på dem istede).

Hvordan får jeg det i meg?
Mange synes Maca smaker dritt. Jeg syns ikke det er så ille jeg. Lukter brent karamell, og smaker brent. Pulveret er beige og løser seg opp i væske.

Her er hvordan jeg gjør det (uten å kjenne noe til smaken):

Teg tar det i kapsler, mens jeg drikker det.

Så da vet dere hvordan det går på Maca-fronten.
Ha en kjempefin dag videre!

:*

UPDATE kl 20.01: Man kan kjøpe tomme vegetariske kapsler som ikke er laget av gelatin på iHerb HER. Bruk rabattkoden min BUH225 hvis du handler der for første gang, den gir deg $5 i avslag på bestillingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *