mooncup!

Nå bestilte jeg meg akkurat en mooncup – eller mensenkopp/divacup/m-cup om du vil.
Different names, same thing. :)

http://www.keeper.com/aboutmooncup_files/mooncup.jpg

Bildet over og nederst er fra google.
Infoen under er hentet fra nettsiden jeg bestilte fra:

«Hva er Mooncup?
Mooncup er en klokkeformet kopp, om lag 5cm lang og laget av myk silikon. Den bæres innvendig som en tampong og danner en forsegling mot vaginaveggen slik at den tar opp menstruasjonsvæsken uten lekkasje eller lukt.

Er den enkel å bruk?
Korrekt satt inn er Mooncup så komfortabel at du vil glemme at den er der. Det kan hende du trenger litt øvelse i begynnelsen i og med at du må finne den vinkelen og posisjonen som er riktig for deg. Så snart du har funnet fram til den riktige metoden for deg vil du bli overrasket over hvor enkelt det er å bruke Mooncup.

Du må tømme, skylle og sette inn Mooncup etter 4 til 8 timer avhengig av utfloden. Menstruasjonsvæsken forblir inne i Mooncup-en og prosessen er renslig og komfortabel.

Mooncup kan brukes om natten og passer ypperlig for alle typer sportsaktiviteter inkludert svømming, dansing, yoga, turn og aktiviteter som camping, turer, klatring og reiser.»
http://equazioni.files.wordpress.com/2009/03/moonc.jpg

Er det ikke kult? :D og ikke minst miljøvennlig, og bedre for kroppen din! Man slipper unna alt det ekstra tullet med ubalanse i underlivet under mensen, og trallala dette blir bra.

Har tenkt på at jeg skulle bestilt meg en slik skikkelig lenge, men ikke blitt siden det er litt dyrt, oppi 400kr har jeg sett. Men så fant jeg den til £21,99 (ca 215,50kr) inkl frakt til norge på DENNE nettsiden. Så etter å ha lest i DETTE forumet bestemte jeg meg for å bestille.

Hørt om mooncup før?
Kunne du tenke deg å prøve?
:)

Dere skal selvsagt få oppdatering på hva jeg syns etter å ha prøvd den, men det blir noen uker til. Håper jeg får den før neste mensen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.