Monsterhjelp fra kattungene

Kattungene er blitt skikkelig mammadalter og skal være med på ALT jeg gjør. Litt koselig er det jo ;-) Så i dag har vi laget monster. Janice på fanget på den ene kjøkkenstolen med meg, og Jennifer på den andre.

Ikke lett å ta bilder av monstrene heller, hehe.
Men det gikk til slutt, og nå ligger det noen nye monster ute i Eplabutikken min HER.

Ønsker alle en strålende helg! :-)

 

15 thoughts on “Monsterhjelp fra kattungene

 1. Så søte de er :-).. Kaninene mine er også skikkelig diltete og følger etter meg over alt i leiligheten. Edvard syns det er helt topp å sitte på fanget mitt på gulvet og snuse på alt jeg plukker opp av saker og ting når jeg tegner/scrapper/pakker inn gaver. Det er så koselig :-).. En liten fanclub!

  De monsterne er så søte! Jeg skal ta meg en titt i butikken. Lønning er rett rundt hjørnet :-)

  God helg!

 2. De er helt utrolg skjønne de kattungene!

  Og du, jeg testa snickersoppskrifta di i dag. Og hva kan jeg si annet enn…. I´m in love! Fantastisk. Det smaker jo helt som snickers! Eller vent, som snickers – bare enda bedre :)

 3. For en herlig blogg! :-) Ramla plutselig inn på den da jeg satt å googla supermat (min nye «dille», som forhåpentligvis blir langvarig). Mye interessant å lese, og masse supre tips ang mat/iherb og oppskrifter, samt innlegg om verdens vakreste skapninger, – nemlig kattunger! ;-) Du har herved fått nok en fast leser! :-)

  Håper helgen din og folkene i den er god mot deg! :-)

  Hilsen fra Tromsø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *