Monster på Merkur igjen i mårra! Trøndere, kom!:)

Her er en sniktitt på noe av det jeg selger i mårra på Mercur fra 12-16. Marked!
smykkene
dsc0048
dsc0028
dsc0041
dsc0046
dsc0025
jobber

Monsternøkkelringer, monsterøredobber, monstersmykker, skjellsmykker, monsterringer og monsterhårklemmer. En del har spurt etter flere monsterting, så her er det litt.

Jeg kommer til å selge dem på markedet først, så legger jeg det som ikke blir solgt ut på bloggen. Kryss fingrene for at det blir bra salg! Det er forresten litt rimeligere pris på enkelte av tingene på markedet.

Vi blir ikke så mange denne gangen, 3 stk med håndlagde fine ting. Derfor er det EKSTRA kjekt om dere i Trondheims-området som har mulighet til å komme tar turen, da blir jeg kjempeglad :D Og er du leser av bloggen min må du si hei.

MERCURSENTERET lørdag 13.juni KL.12-16 i fellesarealet.

Snakkes der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.