Ministepper ønskes kjøpt

Ministepper

Er det noen som har en ministepper å selge eller gi bort til meg? Har så lyst på! Fant en på fretex til 50 kr, meeeeeen. Det var vel en grunn til at den havnet på fretex, den knirka som et uvær.

Og jeg putter stadig inn nye tingfinnannonsen min, nå la jeg nettopp ut en knæsj rosa allværsjakke, en blå transparent topp og en svart kjole med snøring i livet. Det er to jeans til menn der også som teg selger. Se annonnsen her.

14 thoughts on “Ministepper ønskes kjøpt

  1. Jeg har en ministepper jeg aldri bruker, men jeg bor i Oslo da… blir nok unødvendig dyrt med frakt tenker jeg! Men vil du kjøpe skal du få lov :)

  2. Du skulle gjeeerne fått min Silje! Husker jeg kjøpte en på TV shop for ganske mange år siden, men fant raskt ut at det ikke var min type trening.. Følte meg liksom så ufri når jeg sto på den.
    Uansett, dessverre tror jeg den ble kastet da mamma og pappa solgte huset for å flytte til Valdres :( Håper du finner en! :)

    • Jeg har litt inntrykk av at ministepper er noe som blir kjøpt og fort blir lite brukt. Har planer om at det ikke skal skje hos meg, men hvem vet :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.