Mine scoop på loppisen til Dyrebeskyttelsen i dag

Klokka 10.20 gikk jeg ut og stilte meg i kø for å være blandt de første som kom inn på loppisen til Dyrebeskyttelsen på Bispahaugen skole i dag (og i morgen) som startet kl 11. Allerede så tidlig var det 17 stk før meg i køen, vi snakker snittalder på 60+. Brukt og antikkbutikk-eiere og denslags sikkert som var tidlig ute for å sikre seg ting de kan selge til hundreganger prisen de finner det for. Ja, også var det meg, klar for kamp med handlekurven klar. Jeg var på utkikk etter fine rammer og en globus med lys. Fant begge deler, men globusen var ødelagt.

Slik så kurven min ut etter endt fangst:


Halterneck kjole i linfarge, turkis cardigan, kjole som må syes inn, sjal, og en diger herregenser i ull.


Og rammene! <3 Bland tre digre gamle mannfolk fikk jeg sneket meg fram og nappet til meg disse.


Og jeg som er en sucker for slike blanke bilder greide ikke gå fra denne.

I tillegg ble en kakeboks med meg hjem, og en isbitform som skal brukes til sjokolade. Og det aller beste –
altsammen fikk jeg for 50 kr!

Elsker loppis! :-)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.