Mine hudpleiefavoritter – dyrevennlige!

Jeg har blitt skikkelig fan av et hudpleiemerke som heter MyChelle Dermaceuticals. Kjøpes på iherb. Jeg prøvde først et sett med alle produktene i (jeg tok for tørr hud) og ble frelst.

Produktene er ikke testet på dyr, er glutenfrie og veganske.
Inneholder økologiske ingredienser, men hvor mye i % er jeg usikker på.
De skriver også: «Always free of harmful ingredients such as parabens, phthalates, ureas, petroleum-based chemicals and artificial colors. We list all the scientific, Latin and English ingredient names in INCI format as defined by the Personal Care Products Council standards and we promise that all these ingredients are pure and effective.»

Produktene jeg liker er:
Fruit Enzyme Cleanser
Den er veldig fin og fjerner all sminke på et øyeblikk! Kjekt for sånne som meg som hater å fjerne sminke om kvelden fordi det tar tid. Vask ansiktet med vann, skum opp litt gele og vips! Ren og pen. Her.

Deep Repair Cream, Dry
Tjukk fuktgivende krem, kanskje best til nattkrem. For min hud som er fuktfattig og som lett blir tørr fungerer den fint både til dag og natt. Her.

Hydrating Cactus Mask
Fuktmaske man ikke trenger å vaske av. Sov med den om natta et par ganger i uken, du får babyrompehud. Her.

Clear Skin Spot Treatment
Til å ha på urenheter og kviser for å få dem bort raskere. Best å påføre på natten siden den er ganske hvit og seig. Her.

Og til slutt:
Ren økologisk Arganolje! Her.
Super som dag»krem», for min hud ihvertfall :-) Jeg tilsetter den også i bodylotion for ekstra fukt. Blir utsolgt på et blunk, så vær rask når de får den inn igjen!

Det er vanskelig å finne gode produkter syns jeg, og jeg har prøvd MYE forskjellig de to siste årene. Nå føler jeg at jeg har landet på en produktserie jeg vil trives med i lang tid.

Hvordan pleier du din hud?
Er du bevisst på å velge produkter som ikke er testet på dyr, som samtidig er bra for deg?

51 thoughts on “Mine hudpleiefavoritter – dyrevennlige!

 1. Jeg prøver å styre unna f.eks. sminke som er testet på dyr/inneholder ingredienser som er testet på dyr, men jeg er ikke superflink på dette området vet jeg. Vet jeg kan bli enda flinere. Men jeg tenker som så at litt er uansett bedre enn ingenting, og er stadig på jakt etter inspirasjon til å bli flinkere og tar noen skritt om gangen.
  Neste blir nok hudpleieprodukter, såpe, vaskemidler etc.

  • Litt er bedre enn ingenting, det har du helt rett i! Ta det steg for steg, og til slutt er det meste du har dyrevennlig :-)

 2. Oi, takk for tips!

  Ja, jeg er veganer, så produkter som er testet på dyr eller inneholder ingredienser av dyr er uaktuelle for meg å kjøpe.

  Jeg har alltid hatt en ganske ømfintlig og vintertørr hud, men etter at jeg begynte å bruke argan og jojobaolje er huden min så fin som den aldri har vært! Jeg bruker bare oljer til fuktighet (og sminkefjerner), og så bruker jeg lushskrubb, og lush dusjsåpe og lunkent vann :-)

 3. Ja jeg kan hvertfall ikke skryte på meg å ikke bli påvirket av bloggetips, for nå har jeg også klikket hjem et sett ;)
  Har prøvd noen økologisk/parabenfrie hudkremer kjøpt i parfymeributikker i Norge, og fytti katta sier jeg bare, for noe skit!
  Prøvde også REN-serien, men det var ikke verdt den megastive prisen synes jeg.
  Krysser fingrene for at dette merket blir en suksess :)
  Godt nyttår til deg og dine!

 4. akkurat nå putter jeg bare arganolje på huden min, veldig fornøyd med den! men skulle ønske jeg fant noe som fikset tette porer, blir aldri kvitt de fine svarte prikkene på nesa.

  • Prøv md formulations face&body scrub en til to ganger i uken! Eller md formulations firming treatment mask, den har trippel-peeling effekt så du trenger ikke peele i forkant! Brukes en til to ganger i uken etterfulgt av en god fuktmaske, f.eks Decléor Hydra Floral Mask :)

 5. Det er så herlig når man liksom «faller til ro» med noen nye favoritter- det er ikke alltid så lett å bytte ut gamle produkter (fulle av fy-ingredienser) med sunnere alternativer, man skal jammen «kysse mange frosker» først;D Så godt at du har funnet dine nye favoritter, og morsomt at det er akkurat MyChelle, da det er dette merket jeg hadde tenkt til å teste ut next:) Takk for innlegget, det var informativt!:)

  Og ren arganolje bruker jeg også- superfood for huden!;)

 6. Er så mye lettere å finne vegane, «sunne» typer sminke enn hudpleie synes jeg. Jeg bruker bare escentuals cleanser & moisturizer. fra john masters organic bruker jeg 100% argan oil, bare unscented body lotion & morrocan clay mask :)

 7. Spørs om ikke jeg må snuse på sminkefjerneren du har tipset om :-) Ettersom jeg har en vanskelig hudtype og går fast til hudpleier, må jeg bruke deres produkter… Så det går i de dyreste kremene og serumene om dagen, men et must er selvfølgelig at de er dyrevennlig!! :-)

 8. Ååh! Så mye spennende. Må prøve ut noe av det altsåå. Heldigvis er det ikke så ille for økonomien å teste ut produkter fra iherb<3 :)

 9. Æ kjøpe arganolje hos HILI,norsk,e enig i at det e kjempebra dagkrem:) E så usikker på å handle fra iHerb,regne om o.s.v,toll og forskjellig:(

 10. Det var fint du kom med denne anbefalingen nå, for jeg har planlagt i evigheter å få bestilt meg noen gode hudpleieprodukter, men aner ikke helt hva jeg skal gå for. Takk for tips! :-)

 11. Argan produktene er favoritt!Ikke testet de andre,men takk for tips:)Leste Alba produktene er såkalt vasket organic,ikke prøvd de,men ser mange bruker de(har desverre ingen link til siden,vil tro jeg leste det på Krav sidene(som Debio)
  Raw Gaia er også en favoritt:)

 12. tusen takk for alle de gode tipsene. jeg er kanjse vell sløv. fjerner sminke med babyolje og tar whatever jeg finner å bruker det som dagkrem. skal ta å invisetere i noe nytt straks kjenner jeg. :)

 13. Jeg er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testet på dyr; og i julegave til broren min kjøpte jeg en serie fra BULL DOG som ikke er testet på dyr, face wash, shower gel og barberingsskum. En skikkelig «guttete» serie, som passer bra når han selv «ikke gidder» å ta seg bryet med å sjekke sånt. Fant det på Vita :)

  Jeg selv elsker produktene fra LUSH til ansikt og hår. Jeg er enda ikke så tøff at jeg tør å bestille hudpleieprodukter på nettet. Jeg liker å lukte på de før jeg kjøper. ^^

  Men kanskje jeg skal teste ut de produktene du anbefaler, er jo veldig pluss når det er uten parabener osv også. Hvordan lukter de? Sterkt/lite/ingenting?

  • Kult at du kjøpte skikkelige produkter til bror!
   De lukter ikke noe særlig mye syns jeg, mildt og rent. Ansiktsvasken lukter litt sterkere kanskje, noe sitrusaktig.

 14. Jeg bruker Decléor, md formulations, Matis og YesTo-produkter på min hud. Jeg har acne prone hud som samtidig er fuktfattig, og må være veeeeeeeldig forsiktig med hva jeg putter på huden min. Ingen av disse merkene tester på dyr, men om de er spesielt økologiske kan antageligvis diskuteres. Jeg er iallefall opptatt av at produktene skal være bra for huden min samt at de ikke er testet på dyr.

 15. Har ikke prøvd dette merke før, men det høres veldig bra ut!
  Jeg prøver å ta absolutt mins mulig på huden min. Bruker kokosolje som på kroppen, og i ansiktet bruker jeg kun vann. Ev litt kokosolje på tørre steder, men stort sett er huden min «frisk».

  Så gøy å høre at du likte mochi :) det er noe av det beste jeg vet :)

 16. Disse skal jeg prøve. Har sverget til REN som man får kjøpt på apoteket, men de er jo svindyre..

  • Har ikke prøvd REN-serien, så kan ikke si noe om hvordan disse her er i forhold. Men prisforskjell er det ja.

 17. Elsker tips som dette! Har skikkelig problem med å finne hudpleieprodukter til tørr hud. Per i dag bruker jeg Decleor / Matis / Md / Babor (vet disse inneholder parabener og annet skit, men har ikke funnet noen erstattere). Kommer aldri til å slutte med Md face & body scrub hvertfall. Har du litt tørr hud (stiv i ansiktet og flasser) eller er du bare fuktfattig?

  • Jeg er begge deler tror jeg. Flasser lett i panna, og er ellers fuktfattig. Blir det for lite fukt får jeg kviser i kninnene :-/

 18. «Vasket Organic»mener de med at merket ikke er rent.Alba har ingen Krav/USDA etc merke,men bruker mange økologiske igredienser,men tilsetter også noen fler,som ikke er godkjente innen Krav.Husker jeg ikke feil(skal prøve finne siden,men data problem for tiden:/ er Alba eid av ett stort kjent USA som har mange ulike firma under «paraplyen»
  Litt vrien til å forklare,beklager å forvirre deg,håper inderlig jeg kunne finne siden,men vet noen veier jeg kan prøve:)

  Er svært «streng» på produkter/hudpleie produkter.Huden får generelt ulike behov iblant,mange ting som har effekt på hud,fek:sommer/vinter,alder,hormoner,sykdom,kosthold,stress, osv,så nye produkter iblant er uungåelig:)men favoritter har de fleste:)
  Om man har brukt ett og samme produkt i mange år,er det lurt bytte ut sine prod,da huden får ingen stimulans av produktet lengre.Rens og peel er også viktig,men ofte er det det enkle som er best:) Som å bruke det man kan finne hjemme,som avokado,honning,havsalt (rens)agurk osv.
  Er vi mye i solen,stresset periode,medisinbruk ol,som svært ofte virker uttørkende på huden,vil den prøve kompansere med fett,men har vi alt «normalt fett/kombi hud under,får man urenheter.Huden har 3 ulike lag og er vårt største pusteorgan:)Godt lese mange vet forskjell på fuktfattig og fett:)Viktig poeng.For å finne ut det selv,kan du «løfte»forsiktig på nesetippen,får du da små rynker som ligner på Glapakk plastik,er den fuktfattig i overhud:) Men anbefaler hudanalyse til hudpleier.
  Ble laangt dette:)Håper det ikke føles for uforklarelig!Litt tid,men sksal prøve finne side:)
  Ps Takk for alle tips å råd du deler med deg,av alle innteranne slag,slamt VAKRE bilder!!

  • Takk for kommentaren, jeg hang med på det meste tror jeg! :-) Har lyst å ta meg en analyse hos hudpleier, men kvier meg for mersalget de pusher etterpå.

 19. Desverre derfor mange kvier seg,forståelig nok!Anbefaling,råd og tips er en ting,men pushing,er alt annet enn profesjonelt etter min menig.
  Skulle ønske jeg kunne anbefale noen pr i dag,men en stund siden jeg jobbet i Tr.heim og er ikke så oppdatert her(bortsett fra olavshallen og solsiden i 2,ikke å anbefale).Men alle er heldigvis ikke slik:)Om du føler hun pusher,kanskje kunne du bare si det som det er,eller du vil vente? en ærlig sak det:)Pusher hun,vet du iallefall hvor du IKKE skal gå neste gang:)Håper du våger gå en gang,de skal være til hjelp og støtte,ikke»tømme dere»for penger!!!Kanskje kunne du benytte sjansjen da de har gratis analyse(eller har de det permanent ennå?) :)

 20. Tusen takk for dette inlegget! <3
  Jeg har aldri funnet noen produkter som jeg har bitt fornøyd med, så dette må jeg prøve!

  Takk,takk,takk :)

 21. Takk for tipset, kommer til å prøve flere av produktene:) Har vært på utkikk etter nye hudpleieprodukter lenge!

 22. Så bra at de er veganske! Mange klapper seg på skulderen fordi de kjøper kosmetikk og hudpleie som ikke er testet på dyr, men det er ikke så mye bedre om det er dyrrester i ingrediensene :P Vanlig tannkrem f.eks inneholder jo knokler fra dyr (benmel), så det er jo ikke vegetarisk engang.

 23. Så spennende, disse skal jeg sjekke ut. Takk for tips! :-) Jeg er foreløpig ganske fornøyd med jojobaolje som både rens om morgenen og fuktighet, hjemmelaget oljeblanding til å rense huden med om kvelden, fuktighetskrem fra Devita når jeg skal sminke meg, sea buckthorn oil for ekstra pleie om natten, og en drøss med hjemmelagede ansiktsmasker og skrubber. Jeg er veldig glad i å bruke havre, honning, sukker, yoghurt og aloe vera rett fra planten.

 24. Men du, var det med noen brosjyre i prøvepakken du fikk? Det står «se brosjyre for instrusjoner» på alle prøveflaskene jeg fikk, men det er jo ikke med noe å lese på. :/

 25. Testet et sånt lite reisesett på grunnlag av din anbefaling, og er kjempefornøyd! Spesielt den parfymefrie ansiktskremen med solfaktor. Den er ikke tykk og tung, og huden blir matt. Fantastisk! Takk for bra tips.

 26. Ping: Økofavorittar: Maske frå MyChelle : Tjempetjekt

 27. Hei,
  vet ikke om du er opptatt av palme oljer ol. i produkter, men hydrating cactus mask inneholder palme olje :-(

   • Jeg skal ikke si for sikkert. Da jeg googlet mychelle kom jeg over en blogg som advarte mot bruk av palmeoljer i flere merker, mychelle var en av de.
    Da jeg har handlet noe av produktene deres begynte jeg å lete på ingr lista og kom over elaeis guineensis (palm) oil (Tocomin). De gjemmer jo gjerne palme olje bak betegnelser som: » palm oil, palm acid, palmitate, glyceryl caprylate og elaeis guineensis.»

    Så, jeg regner virkelig med at det er av den dårlige sorten, dog vet jeg ikke hva tocomin er/betyr/kommer fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *