Min nye eplabutikk: Beachy Grandma!


Da er min nye butikk på Epla.no startet! :-) Den heter Beachy Grandma!

Butikkintroduksjonen min:

Beachy Grandma!

«Skjell og kokkelurer plukket i fjøra nedenfor huset til min mormor på Finnøy, der kyrne løper løpsk og onkel spar makk. Nostalgiske barndomsminner om iskald sjø full av tang og krabber, en evig jakt etter rosa skjell, og bestemor-horn med brunost på. Øya ligger et stykke ut i havgapet i Romsdal, og bestemor bor der fremdeles.

Alt som selges her er laget med kjærlighet for sjøen, kjærlighet for skjell, og er en hyllest til eksotiske Norge med sine flotte skatter i strandkanten.

Beachy Grandma! er Eplas første butikk av sitt slag og åpnet 1.januar 2011, med salg av smykker og accessories laget av norske håndplukkede skjell.»

:-)

Her ser dere litt av produktene:

Jeg er stolt av den nye butikken min, det føles bra å kunne dele de tingene jeg selv er så glad i og har så gode minner fra. Jeg håper dere vil like Beachy Grandma! Flere skjell og kokkelurer kommer etterhvert, så følg med.

71 thoughts on “Min nye eplabutikk: Beachy Grandma!

 1. Slenger meg på «Mitthjerte»… For et fantastisk navn! Selv har jeg også alltid elsket stranda! hehe.. til min mor og fars irritasjon kanskje, ettersom koffertene alltid ble tyngre med all sand, skjell og steiner som skulle med hjem etter endt ferie :-D

 2. Så gøy! Superfine smykker/tilbehør! Skal ikke se bort ifra at jeg bestiller noe en dag :) Elsker den nye headeren btw :)

 3. Magisk og fantastisk! :) Er selv glad i å plukke skjell å bruke de på makraméen. Flott å ha tilgang til sånt. Ser ut til å bli en super butikk! ;)

 4. Åh, så koselig! Får litt sommerfølelse her i snøværet.
  Smart idé, du er flink Silje. :D

 5. Hvis du hadde fortalt meg at du skulle åpne en nettbutikk med ting laget av skjell, må jeg innrømme at jeg hadde blitt nokså skeptisk på om du kom til å få selge særlig mye… men når jeg ser på bildene dine over – wow! Det er jo kjempekult! :D

  Likte spesielt det med blåskjell-klemmen. Det så liksom så enkelt, men likevel så gjennomtenkt ut ^^

 6. Fine :) Norske skjell er nå minst like fine som utenlandske, vi setter ikke nok pris på de for vi er vant med de.. Likte spesiellt hårnålene :)) Hva gjør du for og få vekk sjølukta? bare vanlig vask? :)

 7. Hei igjen :-) Jeg var inne for å kikke på produktene dine, og falt heeeelt for sølvkokkelurene dine! men det gikk ikke å velge betalingsmåte… ?

 8. Herregud så fin den nye headeren din er!:D Rakk ikke få ferdig noe fancy før åpning av nye bloggen, men den funker midlertidig. Tenkte å ta noen nye bilder, ble litt inspirert av det øverste bildet i innlegget ditt under her, får se hva jeg får til;)

  Butikken din ser kjempefin ut! Du er så flink og kreativ :) Savner kreativiteten min, den har liksom tatt litt pause nå siden jeg har vært så opptatt med dette kostholdsgreiene.

  • Knis ;-) Syns nå din er fin også jeg da, den digre konfekten tukler med detox-innstillingen min hver gang jeg går innpå bloggen din, haha.
   Kjipt med kreativiteten, men den kommer nok tilbake når det passer seg slik. Hadde over et halvt år pause jeg også, null lyst, også plutselig kom det tilbake igjen.

   • Hehe, kjenner jeg gruer meg litt til denne detoxen nå, jeg kommer nok til å få syke cravings jeg også så tror jeg må fjerne header’en før den tid :D

    Satser på at den kommer tilbake igjen ja ;)

 9. Så artig da Silje! Gratulerer!

  Flotte bilder <3, omtrent det samme som vi ser fra stuevinduene våre!

  Si fra om jeg og Ida skal på skjellplukkejakt til sommeren på Kråkeleira, og gjerne omtrentlig hva du har lyst:)

  • Ja det er jo omtrent utsikten deres dette, bildet er fra moloen. Håper jeg får tatt meg en tur utover i sommer, så da kan vi dra sammen! :-)

 10. åwh, så bra opplegg silje! orginalt og stilig! jeg likte veldig godt de bobbypinsene med de småskjellene på <3

 11. hei!
  -så fantastisk kreativ du er :) vil ønske deg masse lykke til med ny epla butikk og håper monstersmykker og monsternøkkelringer, kommer mer av de også :)

  lag deg gode dager og lykke til videre på reisen din

  klem arnhild

 12. Eg kjenner ein Finnøy-entusiast. Han lengtar heim kvar einaste gong han er borte. Alt er betre på Finnøy enn andre stadar. Kanskje det gjeld skjella og.

 13. For ein fantastisk bra ide! Eg er sjølv oppvokst med besteforeldre med hus heilt i sjøkanten, så desse smykka vakte skikkelig gode minner :) Må nok inn på butikken din og snike litt når det kjem lønn ja!

 14. Gratulerer med ny nettbutikk og ny header! :D Kjempefine skjell smykker, liker at de har en så personlig og fin historie :)

 15. Åhh jeg elsker skjell og er sånn selv at jeg kan gå i timevis å lete etter fine skjell på stranda :-) Nå fikk du meg til å savne sommeren mer enn jeg allerede gjør- sukk :-P

  Men du, hvilken blitz bruker du for å få så fine bilder?? Jeg har et canon eos speilrefleks men bildene blir så dårlige innendørs…

 16. Kjempe kult, Kreativ du er! Er veldig fint der ute. Tok med kjæresten utpå Ona i sommer for å vise han hvor vakkert det er her i Romsdal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.