Min grønne supersmoothie

Dette er min absolutte favoritt innen grønne smoothier! Den er veldig mettende, og jeg kjenner nesten hvordan kroppen forvandles til en svamp som slurper i seg all den gode næringen. Det føles bra! Bruker den til frokost hvis jeg har planer om å dra ut ikke så lenge etterpå, eller så bruker jeg den som lunsj. Men egentlig, den kan drikkes når som helst når du er sulten. Og akkurat i dag ble den ekstra god, så tenkte dere skulle få oppskriften.

For å være litt grei har jeg linket mange av ingrediensene, linkene er lysegrå.

SILJES GRØNNE SMOOTHIE MED SUPERMAT
1/2 grønt eple
En bit squash (7-8 cm kanskje)
En bit agurk (ca samme størrelse som squashen)
Et par never frisk spinat
5-10 kvister fra sitronmelisse (for friskhet, gjør underverker for smaken!)
2 ts hampfrø uten skall (proteiner og sunt fett)
1 ts chiafrø (Omgea 3+fiber, evnt bruk linfrø)
1/2 ts bipollen
Bittelitt himalayasalt
1 toppet ts Purley Greens(har ikke linket til purley greens, men et annet tilsvarende alternativ)
1 ts hvetegresspulver
2 ts myk extra virgin kokosolje (varierer mellom kokos, linfrø og hampolje)
Hell over litt sydtyrol eplejuice (sunniva juice)
Isbiter
Spe med litt vann hvis smoothien blir for tykk

Du kan også med fordel tilsette algene spirulina og chlorella i denne, det pleier jeg å gjøre til vanlig. Har de ikke i annet enn tablettform for tiden, så de tok jeg før jeg begynte å lage smoothien. Men husk å ikke bruke sitrus sammen med grønn supermat, da blir det noe syre/base feil mener jeg å huske.

Det er en del «spesielle» ingredienser i denne, men basen er kjempebra i seg selv, så med eple, agurk, squash, spinat, linfrø og en kaldpresset olje er du kommet veldig langt hvis du ønsker å prøve deg på en slik grønn en uten å ha skapene fulle av supermat.


Her ser dere mengden det ble. Ca 1 1/2 glass.


I tillegg drikker jeg alltid noe varmt siden jeg er en frossenpinn, og nå for tiden drikker jeg mye løvetann-te på dagtid og tørkede kamilleblomster på kvelden. Løvetann-te begynte jeg å drikke etter å ha lest dette innlegget på Mjuuugly sin blogg.

Et tips for å unngå å spise seg overmett på middag er å spise til du ikke lenger er sulten(vanskelig å stoppe i tide syns jeg! hehe), og deretter drikke en kopp te. Den fyller opp, og plutselig ble du stappmett likevel.

Håper dere alle får en flott lørdag! Personlig er jeg ikke helt i form i dag, så må prøve å hvile og sove halve dagen for å bli i form til bursdag i kveld.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *