Min 17.mai


17.mai-frokost. Smoothie med sløyfe på, Rastus med sløyfe på (tok 2 sekunder fra jeg knytta den på halen hans til den var angrepet og drept, haha). Hipp hurra for 17.mai!


Jeg har forresten bunad, men brukte den ikke i år. Dette bildet er fra i fjor, jeg og bror. Jeg har Bolsøybunad og bror har Mannsbunad fra Romsdal.


Heihei.


Vi har tatt årets 17.mai-bilder. Teg <3333  Etter å ha tatt bildet gikk vi inn og spiste den raw gulrotkaken jeg hadde laget. Se eget kakeinnlegg her.


Så plutselig satt Inafina i sofaen min, og jammen skulle hun ikke ha kake hun også.


Og hun bare «SILJE JEG SKAL HA KAKE NÅ!!» og jeg bare «ROE REKA GÆRNE KVINNFOLK!».

Haha, neida.

Ina kom på besøk i dag, og det var supertrivelig – som alltid! Ina er en superduper jente, og til de av dere som ikke har sett bloggen hennes «Mewkid» må besøke den HER.

Så spiste vi kake og skravla og koste oss før jeg fulgte henne tilbake til der hun bor. Men halvveis ble jeg så lei at jeg kastet henne på elva. Du ser henne såvidt borti der:

Køddaaaa. Gud jeg er festlig i dag ;-))

Så min 17.mai har vært veldig fin! Var ikke i form til å dra inn til byen og se på togene og folkelivet, men fikk fulgt med på nrk.

Nå er det natta for min del, det blir en lang dag i morgen.
God natt! :-)

 

46 thoughts on “Min 17.mai

 1. så fin 17.mai! min har vært ganske slapp, da jeg lå over bøtta fram til klokken fem og fikk kavet meg til byen for å se på russetoget. er fortsatt skjelven.. haha! syns teg kler seg så bra, mannen ser rett og slett bra ut : ) er han tatovør? syns jeg husket at jeg så i et innlegg for hundre år siden at han tegnet noe som lignet på stensiler : ) kaka så også supergod ut! : )

  • Nei uffda! God bedring!! Og ja teg er dritkjekk! Jeg har virkelig skutt gullfuglen der, hehe. Han er så flott <3 Og han er tatovør ja.

 2. Hahaha :) Made my day, så tidlig på morran. Og så fikk vi se Teg også, han har ikke vist ansiktet sitt så mye på bloggen før :) Fin bunad, sånn har jeg også, bare med rød vest :)

 3. Hahahahha!! Fantastisk! Og den kaka ja.. Åh. Jeg liker ikke gulrot, men jeg liker merkelig nok gulrotkake veldig godt. Ser utrolig fristende ut i hvert fall!!

 4. Så koselige bilder- du og Teg er jammen et flott par!:)
  Ser ut som du koste deg i går, og jeg skulle jammen gjerne ha smakt på den kaka- hadde ikke blitt mye igjen av den da:D

 5. Jeg så Ina på bakklandet i dag og løp nesten å gjemte meg. Litt sånn starstruck.

  Og mannfolk i bunad. Jeg bare sier det. Manfolk i bunad! <3

  Droppet byen jeg også da jeg ikke våknet før det regnet og da fant ut at jeg kunne sove enda mer.. spiste mat og hadde masse familie på besøk og spiste rekordmange browniekjeks.

  Har du noen lure oppskrifter på litt sunnere sjokoladekjeks? Eller brownies, jeg elsker brownies.

 6. Så fine dere er, alle sammen :-) hihi! Ser ut som om din 17.mai var veldig koselig, til tross for at du ikke var inne i byen og sånn. Skulle ønske jeg slapp selv for å være helt ærlig, for idag har jeg hatt den verste «hangoveren» på lenge :S

 7. Så fine du og Teg er sammen! Kler hverandre godt :-)
  Kaka så kjempegod ut! Flink du er.

 8. Så koslig :) Er lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå.Vet ikke helt hvorfor, men tror det er fordi listen på Bloglovin begynner å bli gaaanske så full. Du var utrolig nydelig i den kjolen og med det smykke. Har sett på det selv. Du er jo alltid nydelig da.

  Klem fra nita :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *