Matsak med meg i avisa i dag!

I dag er artikkelen med meg om rawfood i på trykk i avisa! I Romsdals Budstikke, lokalavisa for de som bor i Molde og omegn. Dere som ikke får tak i avisa kan se artikkelen her:

     

Bildene og artikkelen er fra Romsdals Budstikke fredag 7.januar 2012.
Tekst: Ida Hundvebakke Foto: Erik Birkeland

Der står det også oppskrift på en av mine beste kaker, nemlig raw Mangoterter med bringebærsaus! Oppskriften er ikke publisert på bloggen enda, men det kan jeg gjøre hvis dere har lyst på den? :-)

Jeg er fornøyd med artikkelen og hvordan den fremstår, dette var veldig morro!

Hva syns dere?

63 thoughts on “Matsak med meg i avisa i dag!

 1. Når man klikker på linkene du har lagt ut til artikkelen her, så kommer man til en google side der man må skrive inn passord og greier for å lese den. Er det sånn betalingsgreie for å lese nettavis? Vi får den hvertfall ikke opp her.

 2. Jeg får bare opp at jeg skal logge inn på google-mail, om du har fått linkene derfra så er det nok derfor du får kommet deg inn. Jeg tviler på at jeg får se stort mer av å logge inn på noe jeg ikke bruker på PC-en uansett?

  du kan jo trykke på knappen som heter ca Print Screen (hos noen heter den Prnt Scrn eller noe pga plasS), og lime inn i f eks Paint eller annet bildeprogram. Da kan du i hvert fall legge ut bilder av artiklene, men om dette er 100% lovlig og greit for avisa skal jeg ikke si noe som helst om, men det er en mulighet.

   • Så fin artikkel ja! Flott du fikk til ;)

    Ikke alle som vet om den knappen/funksjonen, noe som er uendelig praktisk til mye. F eks som deg, legge ut noe som et bilde, eller sende feilmeldinger og lignende til venner for hjelp. Den knappen kan hjelpe deg med utrolig mye!!

 3. Hos RB må man betale for å lese PDF-avisen på nett… Sikkert det som er feil :)
  Du kan ikke lagre PDFene også legge de ut på nytt eller noe? Kanskje lagre de som bilder? :)

 4. Så bra artikkel! Og oppskrift på mangoterta hadde vært supert! Ser utrolig god ut :)

 5. Jeg vet at dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men vil gjerne spørre deg alikevell. Har du noen erfaring med handling fra Amazon? Jeg leste at det hadde visst blitt fraktfritt å handle varer over 200 kr der. Vet du noe om dette? Tør ikke å ta slike sjanser jeg altså.

  • Har ikke handlet fra amazon TROR jeg, men jeg hadde ikke hatt problemer med det. Bøker er momsfritt, så det kan du handle for over 200 kr uten å få regning i posten i tillegg :-)

 6. Hei Silje..jeg har et spørsmål angående dehydratoren din..er den bestilt fra sanabona? Fikk nemlig min idag, og den har sånn rar stikkontakt..litt usikker på hva slags adapter man trenger..tenkte hvis du hadde den samme at du visste svaret..hadde håpet å få lekt med den med en gang, men uten strøm må jeg vel vente :/

  • Hææ? Ja da må du kjøpe adapter, det er ikke verre enn det. Men så rart da, at du fikk utenlands stikkontakt når du kjøpte i norge. Hør med Sanabona.

 7. Så gøy :-D Blir så glad hver gang noe med raw food eller miljøvennlig eller dyrevennlig spising er i media! Det trengs ;)
  Vil selvfølgelig ha mangoterte oppskriften- den ser nydelig ut!

 8. Heia Silje :)
  Så kjekt å se deg og lese om deg, kjempekoseligt !
  Stor KarinKlem

 9. Artikkelen så veldig spennende ut, men det første bildet er ikke stort nok til at jeg klarer å lese noe :( Er det mulig å legge ut et større bilde eller en annen link til artikkelen? Har veldig lyst til å lese den, så det hadde vært fint :)

 10. Hei hei!
  Artig å lese om deg i budstikka. Gikk senere inn på bloggen din. Mange fine pusebilder og også mat og matoppskrifter.

  Klem klem, Monica M. Bergsvann(fra Fræna).

 11. Så gøy dette var, gratulerer! Og jeg ønsker deg også et godt nytt år, håper dette blir et fantastisk år for deg. Takk for at du fortsetter å blogge og en inspirasjon for dine lesere ;)

 12. Gratulerer! Jeg så den utrolig nok i avisa ;) Og jeg som aldri leser aviser… svigermor kom med den til meg, fordi hun vet jeg er lidenskapelig opptatt av sunt kosthold og rawfood, hehe. Innser nå at jeg beklageligvis brukte den avisa til å fyre opp i peisen med for en halvtime siden…

 13. Kjempefint, Silje! Jeg synes du formidler en veldig sunn holdning til mat. Som du sier er det viktig ikke å bli fanataisk – men å glede seg over all den gode maten man kan spise. Tommel opp!

 14. Gratulerer med artikkelen i avisa :D Og de tertene så helt hinsides gode ut! Om oppskriften legges ut tror jeg faktisk at jeg MÅ prøve å lage de! :-)

  • OI. Den ER lagt ut.. jeg var sikker på at jeg så den, men så «forsvant den» og jeg bare «men.. var den ikke her akkurat?». Men jeg hadde åpnet oppskriften i et annet vindu, mens jeg kommenterte i dette vinduet. Forklarer en hel del. Rare meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *